Hovudside

Hvordan erstatte Skjermer på aluminium ramme Windows

by Walther

Skjermer på aluminium innrammet vinduer la brisen i mens du holder ut bugs. Men over tid skjermen kan bære fra bruk og kan til og med rippe. En dratt skjermen er som å ha ingen skjerm i det hele tatt. Skjermen i en aluminium innrammet vinduet kan erstattes ved å følge en prosedyre som er lett implementeres, selv av uerfarne. Ny skjerm og spline er kjøpt fra en maskin eller hjemme forbedring butikken for rundt $ 20, i henhold til 2011-priser.

Bruksanvisning


•  Oppsett to så hester parallelt med hverandre og omtrent 4 til 5 meter fra hverandre. Legg et stykke kryssfiner på toppen av sagen hester. Plasser aluminium innrammet skjermen vinduet på kryssfiner.

•  Ramme motsatte hjørner av vinduet, en på toppen av vinduet og en på bunnen, med to stykker av de to-by-fire hver. Den to-for-firere vil danne en jigg for å holde rammen kvadrat når sjablonen fjernes. Skru de to-by-fours til kryssfiner bruker 1-1 / 2-tommers gips skruer, satt inn med en elektrisk drill en driver bit installert med.

•  Lirk ut den gamle spline fra rammen med bladet på en vanlig skrutrekker. Starte på et hjørne og lirke ut et par inches av spline, deretter trekke det ut for hånd. Trekk av skjermen og kast det når alle spline er fjernet.

•  Skjær nytt stykke av skjermen er stor nok til å overlapper rammen på alle sider med 2 3 inches.

•  Plasser stykke skjermen jevnt på rammen og sett den nye spline, starter på et hjørne. Bruk en spline verktøyet og holde spline strukket undervist som du jobber det inn i rammen på toppen av skjermen. Sørg for at skjermen holdes flat og stram som du installerer den.

•  Skjær av overflødig skjermen rundt rammen med et verktøy kniv.