Hovudside

Maling farge ideer for en gutts soverom

by Walther

Dekorere en gutt soverom innebærer en masse ting, men det viktigste aspektet er fargen på veggene. Fargen på veggen trekker hele temaet sammen, og gjør utseendet fullført. Du kan bruke tapet for dette, men maling er vanligvis lettere, og med dagens malingsblande fremskritt, det er tusenvis av farger å velge mellom.

Utendørs


Bringe naturen inn med temaer som involverer skoger, Wild West, strender, hav eller fjell. Farger å velge mellom inkluderer greener, blues og jordfarger. Male veggmalerier på veggene, velge en farge eller to-tone veggene med hjelp av en kant eller stol rail noen få meter fra gulvet.

En mulighet er å bruke en sand farge på den nedre del av veggen og hav blå ovenfor, noe som gir rom følelsen av en øy omgitt av vann. Veggklistremerkene kan brukes til å dekorere vegger hvis du ikke er den kunstneriske typen.

Sport


Sport er vanligvis en god vei å gå med gutter. Plukke sin favoritt lag og bruke lagets farger på veggene. Male dem i solide farger, som i en blå vegg, en svart vegg og en hvit vegg for å holde oppgaven enkel. For mer komplekse maleri, linje veggene av med maling tape og lage striper av lagets farger.

En annen idé er å male alle veggene hovedfargen, slik som Panther blå for Carolina Panthers, og sprute de sekundære farger på veggen på en tilfeldig måte. Dekke hele gulvet med et tøystykke for å holde maling fra å komme på teppet, og du kan vurdere å dekke taket også.

Tegneserier


Plukke sin favoritt tegneseriefigur og bruke det som tema for rommet, komplett med sengeteppe, tepper og veggtepper. Velg to eller tre av karakterens viktigste fargene på veggene. I tilfelle av Mikke Mus, valgene er rødt og svart, mens Charlie Brown er gul og svart. Bruke disse fargene som solide farger på veggene eller i en mer tilfeldig måte, som med idrettslag.

Enkelte tegn kan gi deg en idé. For eksempel, bærer Charlie Brown en gul skjorte med en sikksakk svart stripe over midten. Male veggene gule med en sikksakk linje rundt i rommet på stol-rail høyde.