Hovudside

Duraroc Vs. Syntetisk Stukkatur

by Walther


Overflater, slik som stukkatur, trenger en ekstra tetningsmiddel for beskyttelse fra tid til annen. Enten en tetningsmasse brukes som et forebyggende tiltak, eller det brukes til å reparere gamle sprekker, det er forskjellige valg tilgjengelig.

Materialer


Syntetisk stukkatur er effektiv på grunn av sin langvarige akrylpolymerer. Duraroc er en tetningsmasse som er laget av resirkulerte dekk, som har blitt spesielt utformet og behandlet.

Bruker og fordeler


Syntetisk stukkatur er en god isolerende barriere som ofte brukes for mindre sprekker, innrammings strukturer og vegger. Det er svært fleksibel og ganske lett å bruke. Duraroc er gjør det bra for å dekke store flater, slik som lekeplasser, bassenger, ramper og innganger, og gjør disse flatene sklisikre.

Cons


Duraroc kan ikke være lett å håndtere, og har til å være profesjonelt anvendt i de fleste tilfeller. Selv syntetisk stukkatur gir tilstrekkelig beskyttelse, kan denne barrieren føre til problemer: Vann kan bli fanget, potensielt forårsake råtnet eller vannskadet treverk.