Hovudside

Slik fjerner Carpet Fra Aluminum

by Walther

Teppe på aluminium er vanligvis funnet i små marine fartøyer, for eksempel Jon båter, men kan også bli funnet på småfly. Teppet er installert ved liming det til aluminium gulv og / eller nagling den på plass. I løpet av tiden, med regelmessig bruk, kan teppet falme eller rive. Når teppet lagt over aluminiums tårer, blir det en snublefare og må skiftes. Dette er en arbeidskrevende prosjekt, men en du kan gjøre på egen hånd eller med hjelp av noen venner.

Bruksanvisning


•  Knock hodene off naglene som holder teppet til aluminium ved å plassere en meisel blad like under naglehodet, holder meisel på en 70- til 80-graders vinkel, deretter slående den butte enden med en hammer.

•  Gå til et hjørne og ta tak i teppe med en tang. Trekk teppet opp så mye som mulig. Sett inn en malingsskrape under teppet og bruke det i forbindelse med tang til å både snuse og skrape den gamle teppet av aluminium gulv, utsette limet under teppet.

•  Varm opp limet med en varmepistol når teppet har blitt fullstendig trukket av aluminium gulvet. Når limet er varmt, sette varmepistol til side og sette på gummihansker. Hell fly tynner ut limet og la den suge i ca fem minutter.

•  Skrap opp det gamle limet når flyet malingsfjerner har dynket i, ved hjelp av maling skraper. Dette vil ta betydelig arbeid for å få opp alle de gamle limet.

•  Klem oppvaskmiddel med avfettingsmiddel i en bøtte og fyll bøtte med varmt vann. Mopp aluminium gulvet grundig. Skyll med rent vann og la det lufttørke før du installerer nytt teppe over aluminium.