Hovudside

Hvordan bygge en Asfalt Walk

by Walther

Hvordan bygge en Asfalt Walk

En asfalt tur har fordeler i forhold til betong, grus og stein turer. I motsetning til reparasjoner til en konkret tur, reparasjoner til en asfalt tur er relativt enkelt fordi asfalt patcher ikke krever mye tid å kurere. Grus er problemet med en grus tur. Gjennom årene grus flyter ut og er vanskelig å fjerne fra områder som plener og hager. Som for enkel konstruksjon, asfalt turer sammenligne gunstig til stein turer i at asfalt er mindre arbeidskrevende. Asfalt kan også males og mønstrede - og hvis lagt på riktig måte, vil turen gi års tjeneste.

Bruksanvisning


•  Lag en base med grenser. Du kan gjøre dette ved å grave ned i bakken hvor du vil at din sti og bruke kantene på grøft som grensen, eller du kan designe en bane og linje sidene med dekorative steiner. Rock grenser er litt vanskelig fordi du må levere pakke asfalten i mellom steinene med en sabotasje. Estetisk, skjønt, rocke grenser er å foretrekke. Uansett, vil du i det minste en 2- eller 3-tommers slipp fra toppen av grensen til bunnen av banen. Ellers vil tursti være over terrenget rundt det heller enn å være en del av det.

•  Forbered bunnen av turen. Fjern eventuelle store steiner fra det endelige banen med en hakke. Rake basen flat og spade løstsittende smuss ut av banen. Kjør valsen packer over banen for å komprimere bakken. Hvis det er nødvendig, spray banen med en lys mengde vann hvis du har problemer med komprimering med roller. Smuss må ha en liten mengde vann i det å komprimere tilstrekkelig.

•  trillebår asfalten over til sti og slipper det. Fylle hele banen til tur med asfalt. Turen bør være 2 til 3 inches dyp før rulle. Først rake asfalten flat, deretter rake asfalt fra kantene til sentrum. Du vil ha en liten vinkel fra midtlinjen av turen ned til kantene. Dette kalles kronen. Kronen er nødvendig for å hindre pytter i midten av turen etter det regner eller etter at du vanne plenen.

•  Kjør valsen packer over turen. Begynn på den ene siden (venstre eller høyre) av turen, og deretter flytte til den andre. Sist, rulle sentrum av turen. Dette vil sikre at du opprettholder kronen av turen. Lag så mange bevegelser over turen som du har tålmodighet til å gjøre. Generelt sett, fem eller seks pasninger vil være nok, men jo mer du ruller på tur med compacter, jo mer holdbar din tur. Hvis du bruker en stein grensen, må du huske å levere kompakte mellom steinene med sabotasje.