Hovudside

Hvordan Lay PVC Pipe

by Walther

PVC eller Poly Vinyl klorid er et felles rør som brukes i underjordiske vanning samt boliger og kommersielle strukturer. Det er motstandsdyktige mot trykk og oppvarmede væsker og brytes ikke jordiske. Du kan bli med PVC seksjoner i løpet av sekunder med et løsemiddel sement. Når sement tørker, er det umulig å trekke PVC seksjoner fra hverandre, slik at du må legge rør perfekt, og starter med en layout plan og primer prep.

Bruksanvisning


•  Legg røret seksjoner ende til ende langs skyttergravene der rørene vil bli begravet. Slip dem sammen uten lim (tørr montering) for å sikre at du har nok rør til å fullføre rørsystemet. Ikke gjør noen kutt på dette punktet.

•  Trekk rørdelene fra hverandre og bruke lilla primer til hver ende. På kobleren ende, identifisert av dens liten utbuling, anvende primer på innsiden istedenfor på utsiden.

•  La primeren tørke i 30 sekunder. Anvende løsningsmidlet sement til den lilla primer på utsiden av noncoupler ende og innsiden av koplingsenden. Umiddelbart presse de to endene sammen, vridning og presser til røret bunner ut på undersiden av kobleren. Denne felles er nå permanent. Gjenta denne prosessen på hvert ledd.

•  Kutt rørene der du vil installere spesialiserte koplinger. Disse koplingene kan være "T" formet, 90- eller 45-graders albuer, utvidere eller reduksjonsgir, for å nevne noen. Primer innsiden av kopleren og utsiden av røret som skal sammenføyes. La primeren tørke, påfør løsemiddel sement og skyv de to delene sammen.

•  Fyll linjene med vann for å sikre at det ikke er noen lekkasjer eller sprekker. Reparere defekte skjøter eller sprekker ved å erstatte hver defekte delen med en ny del av pipe, sammen med en rett kobling på hver side.