Hovudside

Storkjøkken Rens Chemicals

by Walther

Storkjøkken Rens Chemicals

Storkjøkken rengjøringskjemikalier er ofte ansett sterkere enn deres bolig kolleger. I sannhet, inneholder imidlertid mange kommersielle rengjøringsmidler de samme kjemikaliene som bolig kjemikalier, bare i en større konsentrasjon. Kjemiske rengjøringsmidler er tilgjengelig for alle aspekter av storkjøkken, inkludert benkeplater, gulv, hvitevarer og vasker.

All-purpose renere og avfetter


Alle formål rengjørings- og avfettingsmiddel kombinasjoner er bra for en rask opprydding i et storkjøkken. Bra for bruk på benkeplater, vasker, hvitevarer, gulv og vegger, vil det heavy-duty renere eliminere fett, mat flekker, skitt og stygg lukt. Fortynne rengjørings- og avfettingsmiddel løsning til ønsket styrke i henhold til produsentens anvisninger.

Hånd og oppvask såpe


Hånd og oppvaskmiddel brukes på daglig basis i storkjøkken. Trengs for å holde hendene rene etter pause tid, toalett pauser og håndtering av mat, hånd og oppvaskmiddel vanligvis oppbevares i nærheten av vasken. Den ekstra styrke såpe inneholder pleiende oljer og vitaminer for å berolige huden og ren retter til en skinnende glans med ingen rester eller smak igjen på servise.

Spray og Tørk Cleaners


Spray og tørk kommersielle rengjøringsmidler er vanligvis laget med en høy andel av sitrusoljer for heavy-duty rengjøring. Dette kjøkkenet renere kan brukes på rustfritt stål og krom flater, gummi og vinyl, benkeplater, vasker og apparater og andre overflater vannsikre. Bare spray renere på overflaten, og tørk av renere bort med en myk klut.

Glass Cleaners


Kommersielle glass rengjøringsmidler er tilgjengelig i løsninger med og uten ammoniakk. Rene glass og speilflater uten risiko for streker, dis eller lo rusk. Disse rengjøringsmidler fungerer godt på bord også. Bruk en myk klut eller papir håndkle å rengjøre glassflater.

Gulv Vedlikehold Chemicals


Kommersiell gulvvedlikeholdskjemikalier inkluderer avfetting løsninger, rengjøringsmidler og voks strippere enkeltvis eller i ulike kombinasjoner. Med riktig fortynning, vil i henhold til produsentens anvisninger, vaske og avfettingsmidler fjerne skitt, mat flekker, olje og fett fra gulv uten å forlate en dis eller film bak. Voks strippere fjerne voks fra gulvet slik at den kan være refinished.

Spesial Cleaners


Spesialitet kjøkken rengjøringsmidler, for eksempel rustfritt stål renere, messing polsk og vinyl og gummi protectants er laget for spesifikke overflater. Ved hjelp av disse rengjøringsmidler på andre overflater kan resultere i skade på området, og bør unngås. Bruk hansker og bruke en myk klut når du arbeider med disse kjemikaliene.