Hovudside

Backyard Patio Planlegging

by Walther

Før legging den første steinen eller grave grunnlaget for den strømmet sement av din nye uteplass, bruke litt tid på det stedet du har plukket. En terrasse er en forlengelse av din stue under det varme været og du vil være sikker på forholdene er ideelle. Foruten planlegging for elektrisitet, gass eller vann som du kan koble til din gårdsplass, ta i omgivelsene før bygging, mens det er fortsatt tid til å endre plasseringen hvis behovet være.

Varme og Shade


Husk vinkel og styrke av solen i disse tider. Den varmeste delen av dagen i de fleste steder oppstår mellom middag til 14:00 Hvis patio er i direkte sollys, kan det være ubrukelig i disse tider. Med mindre du har tenkt å skyggelegge uteplass med et lerret markise eller annen type skygge dekker, kan det være lurt å flytte dine planer til et mørkere sted.

Severdigheter og lukter


Omfang ut omgivelsene av verftet og se etter steder som kan hindre bruk av terrassen din. Et område med store fugleskitt av en takfot av ditt hjem ville ikke være stedet du ønsker å plassere terrassen din.

Ta dine naboer og deres aktiviteter i betraktning når plukke området for terrassen din, spesielt hvis deres hjem er nær hverandre. Hvis de har en hund som er lenket utenfor, kan det være lurt å bygge din uteplass bort fra noen lukt som kan flyte din vei. Det samme gjelder hvis de har en komposthaug eller en hage med gjødsel for gjødsel. Dette gjelder også for dine egne kjæledyr, hage og kompost områder.

Støynivået


Hvis naboens hund er en barker, ta hensyn hvor hunden huset eller hund lekeområde ligger før du etablere en uteplass på den siden av huset.

Hvis naboen har et basseng eller en stor familie med barn, bør du opplever støynivået for den siden av huset for et par dager før de bestemmer seg for å bygge en terrasse der. Lyden av barn som leker i et basseng, men munter, kan være distraherende hvis du ønsker å bruke din uteplass å slappe av eller lese en bok.

Støy fra et klimaanlegg kan være veldig irriterende når du er i samtale med familie og venner på terrassen din. Du kanskje ikke vil finne din uteplass nærheten av denne enheten i ditt hjem hvis det er for mye støy. Hvis husene står tett sammen i nabolaget ditt, kan din nestes klimaanlegget også være støyende i din hage. Å ha et rolig område for terrassen din, du mange trenger å gå til den motsatte siden av din hage.

Plan for Fasiliteter


Sjekk for nærhet og tilgang til elektrisitet, vann eller gass hvis du planlegger å bruke disse fasiliteter for terrassen din. Hver målt foten til rør eller ledning disse verktøyene er kostbart. Du må også vurdere terrenget av hagen din, da det kan være umulig å legge rør for å levere vann og gass hvis terrassen går inn i et område som sitter på undergrunnsrock hylle.