Hovudside

Hvordan bygge en Border Mellom Your Lawn og Fortau

by Walther

Hvordan bygge en Border Mellom Your Lawn og Fortau

Forsterke skjønnheten i plenen mens hindre gresset fra gjengroing din fortauet med installasjon av en dekorativ murstein grensen mellom plenen og fortauet. Forblending kommer i et bredt utvalg av størrelser, former og farger, slik at du kan velge mursteinene som best fremhever din plen og hjem. Installasjonen er enkel, og en gang satt i jorden mursteinene vil vare i mange år uten vedlikehold.

Bruksanvisning


•  Bruk et målebånd for å måle bredden på de dekorative murstein som youâ € ™ re brukt for å skape grensen mellom plenen og fortauet.

•  Plasser en linje av plen flagg i jorden som går parallelt med kanten av fortauet på den målte murstein bredden pluss en ytterligere 1/4-tommers. Den ekstra plassen gir rom for en ekspansjonsfuge mellom fortauet og linjen av murstein.

•  Mål høyden av murstein med målebånd. Dele høyden i to og tilsett 2 inches å beregne dybden av grøften du må grave for grensen.

•  Grav en grøft mellom kanten av fortauet og linjen av plenen flagg ved hjelp av en grøft spade. Vær sikker på at du går ned til den beregnede dybde slik at du nok plass til å begrave halvparten av murstein for stabilitet, over en 2-tommers lag av sand for drenering.

•  Komprimer jorda langs bunnen av grøften med en sabotasje.

•  Hell en 2-tommers lag av sand inn i bunnen av grøften, og tamp den ned for å legge til et dreneringslag under klossene. Drenering vil hindre mursteinene fra sagging på grunn av bløt jord under grensen.

•  Plante de dekorative stein i grøften oppå sanden. Legg igjen en 1/4-tommers mellomrom mellom mursteinene og fortauet kanten som du plasserer klossene. Sette en carpenterâ € ™ s nivå langs toppen av raden med mursteiner for å se etter nivå. Tapp høye klosser med en gummi-ledet klubbe å synke dem videre inn i sand seng, eller plassere ekstra sand under lave klosser for å jevne ut rad.

•  fylle gapet mellom fortauet og murstein grensen med mur sand. Feie sanden på plass ved å helle den langs fortauet og deretter bruke en kost til å skyve sand inn i gapet.