Hovudside

Hvordan fikse en Flat luftmadrass

by Walther


Air madrasser er en praktisk, komfortabelt alternativ til en konvensjonell madrass, men de kan våren lekkasjer fra misbruk eller produksjonsfeil, slik at du eller dine gjester uten en seng. Heldigvis er det enkelt å lappe en lekkasje i en vinyl luftmadrass, enten du har en patch kit fra produsenten eller en ettermarkedet kit.

Bruksanvisning


Hvordan fikse en Flat luftmadrass


•  Finn lekkasjen. Hvis lekkasjen er for liten til å bli oppdaget av syn eller lyd, senk deler av oppblåst madrass i en full badekar og se etter bobler. Eller fylle en sprayflaske med såpevann og spray madrassen. Såpevann vil boble på lekkasjestedet. Når du finne lekkasjen, merk det med en penn eller tape.

•  Fullt deflatere madrassen for å forberede overflaten for patching.

•  Rengjør lekkasjeområdet med alkohol eller andre mildt rengjøringsmiddel. La området tørke helt. Hvis patch kit inkluderer et verktøy eller sandpapir for roughing opp vinyl overflate, forsiktig gni området rundt hullet.

•  Trim plasteret (om nødvendig) for å overlappe i hullet med omtrent en halv tomme på alle sider. Påfør lim til madrassen og lappen, og pass på å dekke hele overflaten av plasteret. Vent til limet blir litt klebrig, og trykk deretter på lappen over hullet. Holde eller klemme den der i flere minutter. La limet tørke helt. Sjekk instruksjonene på limet beholder for anbefalte tørketider.

•  Blås opp madrassen. Spray såpevann rundt lappen. Hvis det oppstår bobler rundt kantene, er lekkasjen ikke fullstendig forseglet. Trimme en ny patch som vil dekke den første patch og gjenta trinn 2-5. Dersom de nye patch tetter lekkasjen, men madrassen fortsetter å miste luft, € thereâ ™ s en annen lekkasje.

Tips og advarsler


  • Når du kjøper en luftmadrass, se om det inneholder en vinyllappesaker. Hvis ikke, bør du vurdere å kjøpe et kit på forhånd på en maskinvare eller sportsbutikk.