Hovudside

Hvordan Best Reparer Kobber Pipe vannlekkasjer

by Walther

Hvordan Best Reparer Kobber Pipe vannlekkasjer

Uansett hva årsaken er, har en lekker kobberrør å være løst. En rekke midlertidige reparasjoner som spenner fra epoxy kitt til gummi vedlagte klem systemene er tilgjengelige, og hver har sine sterke og svake sider. De løse problemet midlertidig, men etter hvert en permanent reparasjon må gjøres. Skifte den delen av kobberrøret som lekker er den beste permanente reparasjons tilgjengelig og krever lodding en ny stykke rør for å erstatte den lekker en.

Bruksanvisning


•  Slå av vannet ved hovedavstengningsventil. Åpne kranene i huset for å avlaste trykket og drenere rørene med vann. Hvis røret jobbes med inneholder vann, vil du være i stand til å lodde kobberrør.

•  Skjær ut den delen av røret som lekker med en rørkutter. Ha en bøtte klar i tilfelle røret inneholder mer enn noen få dråper vann. Vri håndtaket for å åpne kjevene akkurat nok til å skli kutteren over røret slik at de to rullene er på den ene side og den runde bladet ligger på den annen side. Stram rørkutter og roter kutter rundt røret én gang. Stram kniven igjen og gjenta denne prosessen til røret er kuttet. Kutt røret på to steder på minst 4 inches hverandre på hver side av lekkasjen.

•  Mål stykke rør bare fjernet og trekke 1/2 tommers fra målingen. Måle og markere en ny stykke rør og hogg den av 1/2 tomme kortere enn stykket fjernet.

•  Poler endene av den nye stykke rør med smergelpapir. Pakk smergelpapir rundt enden av røret og vri den frem og tilbake til røret overflaten er lys og skinnende. Polere endene av røret hvorfra lekker stykket ble fjernet på samme måte. Polere innsiden av to beslag med passende børste. Sett børsten og rotere beslaget inntil innsiden er blank og skinnende. Gjøre begge ender av begge beslag.

•  Coat en tomme av alle fire ender av rørene med loddepasta ved hjelp av en passende børste. Strøk innsiden av begge beslag i begge ender med loddepasta. Plasser beslag på røret hvor reparasjonen blir gjort. Legg til den nye stykke rør, passer det inn i de to beslag.

•  Plasser et varmeskjold mellom beslag og noen nærliggende brennbart materiale som tre innramming, gulv eller ledninger. Rull ca 12 inches av loddetinn fra rullen, men ikke klippe det.

•  Lys en propanbrenner med en lommelykt spiss, kamp eller ved å klemme på avtrekkeren. Plasser den lyse blå indre del av flammen på beslaget. Som monterings heatene, berør loddetråd til overgangen mellom kobber montering og rør. Varm opp lodde med beslaget, ikke fakkelen, og holder flammen borte fra loddemetallet. Når loddemetallet begynner å smelte, gni enden av loddetråden rundt omkretsen til rørdelen ved overgangen mellom røret og koblingen. Gjør dette i begge ender av begge beslag.

•  Slå fakkelen av og la de felles kule flere minutter. Tørk av beslag og røret med en fuktig klut for å fjerne oksidering og Dripped loddepasta. Slå på vannet ved hovedstengeventil og la den gå et minutt å skylle ut rørene før du lukker kranene.

Tips og advarsler


  • Kjøpe koblinger med en stopp i midten og unngå stiler som ikke har noen stopp. Dette sikrer at begge ender av røret er riktig montert inne i koplingen.
  • Ikke varm loddetinn med fakkelen. Den resulterende skjøt vil svikte raskt under trykk og resulterer i et frittflytende åpent rør. Alltid varme opp montering, flytter fakkelen bort fra tidspunktet for montering og rør og mate med loddetinn tidspunktet.