Hvordan lage Cold Water Løselig Stivelse


Hvordan lage Cold Water Løselig Stivelse

Gjør din egen stivelse for stoff er en lett oppgave, og kan spare en tur til butikken hvis du går tom for spray stivelse. Det er også en måte å spare penger på tøyet forsyninger. Stivelse som brukes til klær kommer fra grønnsaker som mais eller poteter, men poteter krever varme for å slippe sitt stivelse. Det tar bare noen minutter å lage din egen stivelse og det resulterende produktet inneholder ingen kjemikalier som kan irritere folk med sensitiv hud eller som ikke ønsker lukten av kommersielle stivelse på sine klær. Andre mennesker nyte duften av essensielle oljer og legge en dråpe eller to til hjemmelaget stivelse.

Bruksanvisning


•  Plasser mellom 1 og 3 ss maisenna i en bolle. Hvis du ser noen klumper, bruke baksiden av en skje til å knuse dem eller mos dem med en gaffel. Hvis du vil ha en lys stivelse, bare bruk en spiseskje. Hvis du ønsker en tung stivelse, bruker 3 ss.

•  Tilsett 2 kopper kaldt vann til maisenna og bruke en gaffel til kraftig rør blandingen til blandingen har ingen klumper.

•  Bruk en trakt til å helle blandingen i en sprayflaske. Sett pumpen og skru den fast. Når du bruker sprayen for å stryke klær eller andre gjenstander, rist flasken og spray stoffet. La den hvile i 30 sekunder før stryke det å la cornstarch å trenge inn i stoffet, slik at du ikke vil ha en hvit, pulveraktig finish på kluten. Bruke dampinnstillingen på strykejernet for å lage videobildene finish.

Tips og advarsler


  • Foruten å gi kroppen for klærne, forsinker stivelse stoff flekker og ringer rundt krager og mansjetter.
  • Ubrukt stivelse i kjøleskapet for å bevare sin levetid.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler