Hovudside

Hva kan jeg bruke for å rense en nypusset Vinyl kjøkkengulvet?

by Walther

Hva kan jeg bruke for å rense en nypusset Vinyl kjøkkengulvet?

En nylig polert vinyl kjøkkengulvet vil skinne for uker hvis omsorg riktig. Imidlertid kan et kjøkken være et rotete sted. Søl og skitt vil raskt slå den gang glitrende gulvet i en jolle stygt. Mange rengjøringsmidler - som blekemiddel eller ammoniakk - vil gi kjøkkengulvet en laber utseende. Heldigvis vil flere rimelige elementer rengjøre en nypusset vinyl gulv uten dulling finish.

Støv Mop


Overflate avfall som skitt og småstein kan skade, kjedelig og skrapevinylgulv. Du kan fjerne rusk fra kjøkken gulv med hjelp av en ren, tørr støvmopp. Imidlertid vil støv mopper ikke gi kjøkkengulvet en dyp rengjøring. Plasser støv mopp hodet på gulvet og begynne å flytte den over vinyl i en "S" formet mønster. Fortsett på denne måten til du har grundig vasket hele gulvet. Gjenta denne prosessen med noen dager for å holde gulvet ser sitt beste.

Hvit eddik


Ikke bare vil hvit eddik fjerne smuss og skitt fra kjøkkengulvet, det også vil skjære gjennom fett og eliminere ubehagelig lukt. Fordi eddik er helt naturlig, er det trygt å bruke rundt din familie, og vil ikke fylle hjemmet ditt med giftige rester og tøffe røyk. Hell hvit eddik i en sprayflaske, tåke problemområdene og tørk av med en svamp. Hvis du rengjøre hele vinyl gulv, fylle en bøtte med like deler vann og hvit eddik og mopp som du normalt. La eddik blandingen til å lufttørke på vinyl kjøkken gulv.

Oksygen Bleach


Å fjerne mugg og jordslag eller å lyse fliser fugemasse, bruke oksygen blekemiddel. Oksygen blekemiddel fungerer mye på samme måte som klor forvente uten alle ulempene. Oksygen blekemiddel ikke fylle hjemmet ditt med giftige kjemikalier, vil heller ikke skade eller misfarge overflater. Bland en kopp oksygen blekemiddel med 1 liter lunkent vann og dempe en svamp i løsningen. Tørk gulvet rent med svampen. Hvis du rengjør flis fugemasse, senk en gammel tannbørste i blandingen og begynne å skrubbe fugemasse ren i flere sekunder. Tørk blanding av gulvet med en svamp fuktet i kaldt vann.

Oppvasksåpe


Rengjøring hele kjøkkengulvet ikke krever dyre kjemikalier som vil forlate en glatt rest bak. Det samme oppvaskmiddel du bruker for å rengjøre oppvasken vil rense og skinne vinylgulv. Mopp kjøkkengulvet på vanlig måte, men bruk en rensevæske laget med en liter vann og tre dråper mild oppvaskmiddel i stedet for et vanlig rengjøringsmiddel. Når du er ferdig med mopping gulvet, skyll blandingen av vinyl med kaldt vann og la det lufttørke.

Gjenopprette Shine


Hvis den nylig polert vinyl kjøkkengulvet har mistet sin glans, kan du gjenopprette glansen med ren sitronsaft. Fyll en liten bolle med sitronjuice og dempe en ren svamp i det. Tørk av etasjer med juice-fylt svamp og la det lufttørke. Ikke bare vil sitronsaft føre til at vinyl til å skinne, men det vil også fylle kjøkkenet med en ren, sitrus aroma.