Hovudside

Portico Design Ideas

by Walther

Portico Design Ideas

En forhallen er en arkitektonisk detalj som er både vakker og målrettet, holde de besøkende beskyttet fra noen dårlig vær før du åpner døren. Stilen av forhallen vil sette tonen i hjemmet, noe som gjør det første inntrykket og fungerte som en forhåndsvisning av designelementene inne.

Typer


Når du begynner å designe din forhallen, bør du først identifisere hvilken type forhallen du ønsker. Søyleganger er klassifisert etter deres antall kolonner. En tetrastyle har fire kolonner, en hexastyle har seks kolonner, en octostyle har åtte søyler, og en decastyle har ti. Noen porticos har bare to kolonner og er mer av et innrykk i fasaden av hjemmet.

Berømte Porticos


Ser på berømte søyleganger kan gnist design ideer. Ta en titt på den berømte East Portico på USA Capitol Building eller Pantheon i Roma. Byen Bologna, Italia, har en av de lengste porticos strekker to miles fra kanten av byen til helligdommen Madonna di San Luca. Søyleganger er en gammel arkitektoniske detaljer som også kan sees i mange av de gamle greske templer.

Kolonne Design


En forhallen er mer fremtredende enn en verandaen i at det vanligvis har en tyngre, mer ytre design. George D. Hopkins, forfatter av "Oppretting av arkitektonisk stil," anbefaler å velge en portico design som forespeiler de utførelse og designdetaljer som kan forventes i hele hjemmet. Ha dette i bakhodet når du velger kolonne type og design, for eksempel rust-hugget logger for en tømmerhytte til marmorsøyler for en Neo-klassisk hjem.

Detaljer


En perfekt utnevnt Portico er ferdig med fokus på selv de minste detaljer. Tenk inventar som vil gi belysningen på forhallen. Ønsker du en stor, staselig gass lykt suspendert over inngangsdøren eller en serie av veranda lyser lining en vegg av gyngestoler? En forhallen er en elegant portrom, så pass på å velge en inngangsdør som vil kompliment design, inkludert akterspeilet. Sist, vurdere eventuelle dører eller vinduslister for å lage en overdådig entrè.