Hovudside

Slik installerer Isolasjon Under en Mobile Home

by Walther

Slik installerer Isolasjon Under en Mobile Home

Fordi den underverdenen i et mobilt hjem er åpen for elementene, riktig isolerende det dramatisk forbedrer forholdene inne i hjemmet. Produsenten kan gjøre dette lettere i fabrikken enn du kan på stedet, fordi når hjemmet er satt opp, plass under den er begrenset. De fleste bobiler har en sponplater eller stoff veien barriere for å beskytte Belly mens enheten er i transitt. Du må fjerne denne barrieren før isolerende og installere det på nytt etterpå. Hvis det er betydelig skadet, kan det være lurt å vurdere å erstatte det, fordi det beskytter isolasjonen fra gnagerne.

Bruksanvisning


•  Legg en fuktsperre på bakken under den mobile hjem før du begynner isolerende. En passende barriere ville være seks mil polyetylen plastfolie. Fuktsperre forhindrer bakken fuktighet fra infiltrere isolasjonen, og det er også mer behagelig å krype på enn barmark.

•  Lirk av veien barriere under mobile hjem ved hjelp av en flat skrutrekker for å fjerne stifter, til en stjerneskrutrekker fjerne skruer og et brekkjern for å fjerne spiker. La den ene side av barrieren er festet til felgen bjelke av buk, hvis den er fleksibel.

•  dekker alle vannrør med skum rørisolasjon og sikre dem så tett som mulig mot Belly av mobile hjem. Isolasjon må dekke disse rørene, spesielt hvis du bor i et klima med minusgrader.

•  Inspiser alle skjøtene mellom gulv og bjelkene, og alle de punkter hvor rør og ledninger passerer gjennom gulvet. Forsegle eventuelle hull du finner med silikon caulk.

•  Fyll hulrommene mellom bjelkene med glassfiber batt isolasjon. Bruk papir-backed isolasjon og ansikt papiret mot bakken. Stift papiret til bjelkene med en stift pistol for å holde den på plass.

•  Fyll små og vanskelige å nå områder med polyuretanskum isolasjon. Hold ansiktet og kroppen ut av banen for å falle skum som du bruker den.

•  Re-feste veien barriere, med samme type festene som holdt det når du fjernet den. Hvis barrieren er skadet, erstatte den med en ny stoff barriere. Fest barriere så godt du kan for å holde den fra sagging.

Tips og advarsler


  • Hvis enheten har bjelkene som går på tvers av sin bredde, må vannrør henge under dem, og veien barriere må henge enda lavere. Du foretrekker kanskje å blåse inn isolasjon i stedet for å installere platevatt. Lage hull i veien barriere stor nok for sprutedysen og patching hullene når du er ferdig med å installere isolasjon.
  • Ved å legge gulvlister til mobilen din hjemme, det reduserer luftsirkulasjonen under den og holder luften inne varmere. Lim stivt skum isolasjon på innsiden av gulvlisten for ekstra klimaanlegg.
  • Spray-on skum isolasjon er nyttig for å fylle store hull, men det er ekstremt klissete og vanskelig å fjerne fra tøy og hud. Slitasje gamle klær og gummihansker når du bruker den.
  • Bruk vernebriller og en langermet skjorte når du arbeider med glassfiber isolasjon.