Hovudside

Betyr Fjerne Scale fra Pool fliser påvirke Pool kjemi?

by Walther

Betyr Fjerne Scale fra Pool fliser påvirke Pool kjemi?

Omtrent alt du gjør til et basseng - komme, la den være alene i noen dager, la regn falle inn i den - påvirker dens kjemi, selv om bare litt. De fleste skala fjerning produkter er utledet fra ganske sterke syrer; så hvis selv en liten mengde kommer inn i bassenget, vil du mest sannsynlig trenger å legge kjemikalier når du er ferdig rengjøring.

Vann Fjerning


De fleste skala fjerning produkt produsenter vil anbefale at du reduserer din pool vann nivå før du forsøker å fjerne skalaen. Dette vil bidra til å hindre at kjemikalier fra å komme inn i bassenget og opprør den kjemiske balansen. Gi deg selv god plass til å arbeide - senke vannstanden til ca 6 inches under skala. Du kan stille vann til side i bøtter eller enda et barnebasseng, slik at du kan sette den tilbake i når du er ferdig eller bare forkaste det.

Fjerne Scale


Den enkleste måten å unngå å la kjemikalier inn i bassengvannet er å jobbe i svært små, håndterbare deler av bassengveggen. Påfør skala remover som anvist og kratt til skalaen er borte. Gjenta til du gjør din vei rundt hele omkretsen av bassenget. Hvis bassenget er ganske stor, få noen folk til å hjelpe deg. Husk å skylle bassenget veggene grundig uten å la skyllevannet komme inn i bassengvannet.

Påfylling av Pool


Hvis du var i stand til å sette den gamle bassengvannet til side, gå videre og dumpe den tilbake i bassenget når du er ferdig med å fjerne skalaen. Ellers trenger du å fylle bassenget med ferskvann. I begge tilfeller tillate bassenget for å sitte med pumpen går for ca to til fire timer, slik at noen kjemikalier, uansett om de som allerede er i bassenget eller rester eller uhellsutslipp fra renhold løsning, er jevnt fordelt.

Testing og Rebalansering


Hver gang du gjør noe med kjemikalier til ditt basseng, må du gjøre en rask vann test. Få et basseng vann testing kit fra din lokale bassenget forsyning, hardware, hjem forbedring eller store boksen butikken. Følg kit instruksjoner for å ta og teste prøver av bassengvannet. Basert på testresultatene, må du kanskje legge til flere kjemikalier til bassenget for å få de riktige pH og klor nivåer. Klor bør være mellom 2 og 4 deler per million, og pH-verdien bør være mellom 7,2 og 7,8. Når du legger til kjemikaliene, la pumpen gå i omtrent fire timer deretter teste igjen for å sørge for at nivåene er innenfor trygge parametere.