Hovudside

Hvordan får jeg en Trundle seng til opphold i lukket posisjon?

by Walther

Hvordan får jeg en Trundle seng til opphold i lukket posisjon?

Du kan ta noen grunnleggende tiltak for å holde en trille seng fra å rulle ut igjen når det har blitt presset ut av veien. En trille seng som ikke vil bli lukket, kan føre til at noen stubb tærne på den eller verre, tur og fall. Ujevnt gulv og ødelagte hjul kan forårsake en trille som har blitt satt bort til å rulle ut et par inches på egen hånd. Hold soveområde trygt ved trygt feste trille seng.

Bruksanvisning


•  Trekk trille seng ut hele veien å sørge for at ingenting har falt bak eller under det som kan hindre fullstendig tilbaketrekking. Oversize tepper og dyner kan fange på boksen våren sengen over og holde en trille fra holde stengt. Bruk en lommelykt for å se områdene mellom trille og den andre sengen som du skyver dem sammen igjen.

•  Jam en liten dør kile under hver av de to forhjulene på bunnen av trille når den er helt lukket hvis det fortsetter å komme åpen. Sleip gulvflater kan føre til at døren stopp for å skyve under vekten og la den trille seng å gli ut av lukket stilling.

•  Linje opp en port krok eller dør klinke på den ene side av sengen trille hvor den møter opp med ramme av sengen ovenfor. Bruk en blyant for å markere plasseringen av hullene hvor monteringsutstyr vil bli drevet i. Ta av låsen og sett den til side.

•  bor- hull som er litt kortere og litt smalere enn lengden og bredden av festeskruene. Sette døren låsen eller gate kroken tilbake i den opprinnelige posisjon på trille seng før kjøring i alle skruer.

•  Skyv trille seng i helt lukket stilling og fest kroken eller låsen på siden for å holde den på plass. En andre holde kan anvendes på den andre enden av trille hvis det fortsetter å gli ut på usikret side.

Tips og advarsler


  • Dekk trille med en plastduk som malere slippe klut når den er ute av bruk i lengre perioder. Plastlaget vil holde støv og fuktighet fra tilsmussing sengen slik at det kan settes opp for bruk ved behov.
  • Noen Trundle ha skarpe kanter som kan forårsake fot eller bein skade. Bruk grovt strø sand papir til avrunder skarpe kanter og redusere faren.