Hovudside

Sprekk i oppkjørselen

by Walther

Sprekk i oppkjørselen

En betong innkjørsel kan utvikle sprekker over tid på grunn av en rekke faktorer, inklusive gjentatt frysing og tining i løpet av vinteren. Du kan reparere sprekker, ved hjelp av en av de mange konkrete resurfacing produkter tilgjengelig hjemme forbedring butikkene. Med riktig forberedelse og oppmerksomhet på detaljer under påføring og etterbehandling, vil sprekkene være knapt merkbar. Dette rimelige reparasjon er et ideelt alternativ til dyre muligheten til å erstatte din oppkjørselen.

Rengjør Surface


Foreta reparasjoner på en ren overflate og med sprekker frie for rusk. Bruke en høytrykksvasker for å gjøre kort prosess med å fjerne skitt, mugg og mugg fra overflaten. Den kraftige spray grundig blasts bort all skitt og biter av betong fra sprekker for å oppnå best vedheft med patching produktet.

Forbered Sprekker


Å forberede sprekker for den nye betongmateriale, må du gjøre noen underkutting, som er å utvide sprekkene med en meisel og hammer. Når man arbeider langs lengden av sprekken, chip bort på betongen, slik at den nederste bredere enn toppen samtidig oppnå en minimumsdybde på 1 tomme. Få høytrykksvaskeren ut og spray bort løst materiale fra sprekk så betongen limet kan binde gammelt og nytt materiale.

Reparere Sprekker


Forberede lappen materiale i henhold til produsentens instruksjoner, og hell materialet over sprekker. For å få materialet dypt inn i åpningene du trenger for å tvinge den ned inne, ved hjelp av en flat-kant sparkel. Det er viktig å fylle alle sprekker av sprekken helt og tett. For en glatt overflate, drar materialet over betongen med en metallsparkel; for en grov tekstur, bruk en tre flyte.

Fullfør Surface


Etter slik at betongen reparasjon tørke over natten, kan du bruke et toppstrøk på toppen for å beskytte og blande lappen materialet inn i omkringliggende overflaten. For å hindre at den tørker ut for fort, er det viktig å fukte betongen før du påfører finish. For et jevnt lag uten runde merkene, spre materialet nøye, ved hjelp av en gummi nal. Du kan legge tekstur til lappen materiale med en kost for å gi en nonskid overflaten.