Hovudside

Hvordan å opprettholde en behandlet trelast Deck

by Walther

Hvordan å opprettholde en behandlet trelast Deck

Alle behandlet trelast dekk krever en viss mengde vedlikehold. Du vil være i stand til å nyte den funksjonalitet og skjønnhet dekk din i årene som kommer hvis du lære hvordan du skal vedlikeholde det fra første dag den er installert. Dette er spesielt viktig for dekk som er plassert i alvorlige vær klima, som betyr varme, fuktige somre og mye nedbør i form av regn eller snø, eller begge deler.

Bruksanvisning


•  Sweep dekk på en jevnlig basis, spesielt i tider av året når regn eller fallende løv er vanlig. Fuktighet buildup kan føre til at veden på din behandlet trelast dekk for å deformere og råtne. Vanndammer bør tørkes så snart som mulig, og skitt og bladene skal bli feid bort, da disse elementene ofte holde på fuktigheten.

•  Påfør et lag med fugemasse eller beis til din dekk for å beskytte den mot de skadelige ultrafiolette stråler fra solen.

•  Inspiser dekk regelmessig. Dette er spesielt viktig i starten av hver sesong. Sjekk dekk for noen insektskader eller reir. Lytt til knirking når du går rundt dekk, og gjenkjenne eventuelle områder der veden er blitt svak. Veden kan råtne. Bruk en skrutrekker til å skyve på forskjellige områder. Hvis det er svak eller rotting, vil treet være mykere enn i andre områder.

•  Sjekk nøkkelområder for tegn på vannskjolder og råte. Disse områdene omfatter de punktene hvor bjelkene kontakt bjelker og bjelker Kontakt innlegg, betong fotfeste kontaktpunkter, hovedbok styret der dekk oppfyller huset ditt og bunnen av trappe vanger. Noter eventuelle områder som vises svak eller skadet.

•  Fjern eventuell råtnende eller alvorlig skadde bordene. Det vil være mye billigere å erstatte enkelte styrene enn å vente for lenge og måtte erstatte halvparten av dekk. Bruk en sirkelsag for delvis å skjære bort trestykket som må skiftes ut. For å unngå å skade andre boards, bruk en meisel til slutt kutte.

Tips og advarsler


  • Ikke prøv å skifte råtne eller skadde bordene på dekk med mindre du er trygg på dine ferdigheter. Hvis du aldri har gjort denne type arbeid, eller du ikke har riktig verktøy eller kompetanse, ta kontakt med en profesjonell.