Hovudside

Hvordan tørke et vått Bed

by Walther

Hvordan tørke et vått Bed

Til tross for din beste innsats for forebygging, kan væsker noen ganger bli sølt på sengen. Av denne grunn, kan du lurer på hvordan du effektivt fjerne fuktighet fra og rengjøre en madrass. De fleste typer væske, inkludert drikke, rensevæsker og med urin, kan med hell bli fjernet fra en seng ved hjelp av noen enkle rengjøring produkter og teknikker. Etter at overflaten av sjiktet er blitt rengjort og tørket, må man lufte madrassen ut grundig for å hindre at fuktighet kjære bakterier fra å vokse på innsiden.

Bruksanvisning


En klatt våt flekk på sengen med håndklær til det ikke mer væske kan bli absorbert. Ikke gni våt flekk med håndklær, men press til å absorbere fuktighet.

•  Hell hydrogen peroxide inn sprayflaske. Spray flekken grundig, før den er dempet. La hydrogen peroxide å sitte på madrassen for fem til åtte minutter. Deretter blot hydrogen peroxide med rene håndklær til fuktigheten er fjernet.

•  Slå madrassen på sin side, propping den opp på mot objekt, for eksempel en vegg eller sengerammen. Dette vil bidra til luft å sirkulere rundt hele madrassen.

•  Plasser en vifte ved siden av madrassen, og lede luftstrømmen mot vått område av madrassen. At viften kan blåse på madrassen til den er helt tørr.