Hovudside

Hvordan Kill Wood Kakerlakker

by Walther

Hvordan Kill Wood Kakerlakker

Tre Kakerlakker er svært like i utseende til den amerikanske kakerlakk, selv om de er litt mindre enn den tradisjonelle amerikanske mort. En hovedforskjell i tre kakerlakker enn noen andre arter av kakerlakk er deres biologi. Tre Kakerlakker er tiltrukket av lys, mens nesten alle andre arter av kakerlakk stort sett unngå lys. En annen viktigste forskjellen i tre Kakerlakker er at de er aktive i løpet av dagen og natten. Her er enkle og effektive tiltak for å utrydde tre Kakerlakker for godt.

Bruksanvisning


Hvordan Kill og Forhindre Wood Kakerlakker


•  Kontakt en exterminator. Hvis tre mort infestation er begrenset til ett eller to tre kakerlakker i hjemmet den beste tingen å gjøre er å manuelt drepe dem og kast dem umiddelbart. Men hvis du har en tre mort infestation den beste tingen å gjøre er å ringe en exterminator. Mens de fleste felle vil bare anbefale å bruke forebyggende tiltak, de har visse spray og insektfeller å fullføre jobben. Men felle er vanligvis ikke nødvendig for tre kakerlakker fordi de vanligvis ikke smitte hjem, og de bare vare i noen uker av året.

•  Bruk ikke kjemiske forebyggende teknikker. Fordi tre Kakerlakker normalt ikke etablere seg innendørs, og deres tilstedeværelse er bare midlertidig for noen uker i løpet av de tidlige vårmånedene, er kjemisk kontrolltiltak sjelden nødvendig. En av de beste forebyggende teknikker for å unngå tre kakerlakker er å lagre veden langt nok borte fra huset. Også prøve å ikke bære over store mengder fyringsved fra sesong til sesong for å redusere mulige hekkeplasser. Tre Kakerlakker vil dø på egenhånd etter at sesongen er over, så det beste du kan gjøre er å hindre dem fra å komme i nærheten av hjemmet.

•  Unngå bruk av unødvendige lys om natten. Fordi tre Kakerlakker kan fly, og er tiltrukket av lys, er det smart å ikke ha overflødig belysning slått på i løpet av natten. Fordi kvinner vil krype inn i områder rundt verftet lys og veranda lyser, dette vil bare tiltrekke seg flere mannlige tre kakerlakker som ønsker å avle.

•  Praksis eksklusjons teknikker. Mens tre Kakerlakker meste opphold utendørs nær områder av rotting tre, har de blitt kjent på anledningen til å våge innendørs. Det beste du kan gjøre for å holde tre Kakerlakker i sjakk er å bruke forebyggende tiltak som for eksempel tette eventuelle sprekker eller åpning med fugemasse, sparkel eller plast tre. Også opprettholde tettsittende skjermer samt lukkede dører og vinduer. Også fjerne råtnende løv fra vinduet brønner, og flytte søppeldunker ut av en foretrukket fuktig habitat.