Hovudside

Hva slags lim kan brukes på glass?

by Walther

Hva slags lim kan brukes på glass?

Liming glass er vanskelig; på grunn av den glatte, ikke-porøs overflate, kan limet ikke trenge inn i den. Dette holder glasset fra binding til limet; Men kan noen lim arbeide i liming av glass til andre glassgjenstander samt liming det til tre, stoff eller papir.

Watch Crystal Cement


Watch krystall sement er ideell for glass og plast, slik som klare konturer kalesjer og frontrutene til bil og modellfly. En nål-punkt applikator følger vanligvis med watch krystall sement når du kjøper den. Nålen applikator hjelper deg til å bruke den på glass rent og nøyaktig. Dette limet kan brukes på alt fra forstørrelses objektiver til mineral glass krystaller fordi det tørker klart. Når de utsettes for UV-lys, stivner klokken krystall sement.

Lim Brukes i akvarier


Lim som brukes på akvarier å forsegle skjøtene for å hindre vann fra å komme ut er ikke bare en vanlig lim. Disse lim er vanligvis silikonbasert. Med disse akvarium lim, kan du bli med to briller sammen fordi det er sterk når tørket. Det er også fargeløs når tørket, noe som gir glasset et rent og klart utseende. Limet kan også brukes under vann.

Gullsmed Lim


Gullsmed lim, slik som E600 og Beacon 527 lim, fungerer på glass. Den kan brukes for å binde glass til andre materialer, slik som tekstiler, tre, vinyl og metaller; Men fungerer det ikke med glass-til-glass bonding. Ingen blanding er nødvendig når du bruker E600 gullsmed lim. Etter bruk av lim til obligasjons glass og tre eller glass og stoff, må du la det tørke i minst 15 minutter i for at den skal ha et sterkt bånd. Når tørket, er gullsmed lim fleksibel og fargeløs.

Silikon Gel Lim


Silisium-baserte klebemidler kan også brukes på glass. Silikon gel lim er syrefritt og kan brukes til å lime papir eller stoff til glass. Limet er utformet på en slik måte at den ikke misfarves papiret når den brukes.