Hovudside

Best Roses for Texas

by Walther

Best Roses for Texas

Voksende roser i noen klima kan gi mange utfordringer, selv for den mest erfarne gartneren. Typiske problemer med Texas roser omfatter arbeider med skadedyr, bladlus, cane boremaskiner, edderkopp midd, svart flekk sopp, pulver meldugg, rose rust og en rekke andre problemer. Den ekstremvær og alkalisk-basert jord kan også være en utfordring å rose dyrkere i Texas. Selv med alle disse utfordringene, Texans plante tusenvis av rosebusker hver vår. Noen roser gjøre det svært bra i den noen ganger vanskelig klima over hele delstaten Texas.

Knockout Roses


Opprinnelig utviklet av Wisconsin rose oppdretter William Radler som en kald hardfør, varmetolerante, sykdom motstandsdyktig blomstrende plante, Knockout roser produserer mye blomstrer og er enkle å ta vare på. Denne populære rose gjør det bra i alle deler av Texas og kommer i syv forskjellige varianter av farger som spenner fra kirsebær rød til kremgul. The Knockout rosebusker vokse til ca 3 meter bred og fire meter høy og vokser best når plantet i fullt solen. I motsetning til typiske roser som trenger visne blomster fjernet, Knockout rose blomstrer rett og slett falle av.

Fairy Roses


En annen blomst definert som lettstelt, Fairy rose produserer en spray av små, kompakte blomster som har en veldig lys eple duft. Hvis igjen å vokse vilt, vil dette anlegget danne en tett busk-aktig haugen helt dekker bakken. Ekstremt motstandsdyktig mot sykdom, gjør dette rose godt i varmere klima og varmt vær soner som Texas. Folk som dette steg for masse effekten av mange små roseblomstrer vises hele sommeren og svært lite vedlikehold. selv om de vokser til ca 3 meter høy, Fairy rosebusker også lage vakre bunndekke.

Veteran Honor Rose


En passende hyllest til de menn og kvinner som har tjenestegjort vårt land i de væpnede styrker, Veteran Honor Hybrid Tea Rose produserer nydelige, store, høye sentrert sanne røde blomster. Som blomstrer alder, de tar på ulike nyanser av rosa. Krigsveteranenes Honor krever en god beskjæring på våren, forblir sykdom-motstandsdyktig og har en lys bringebær duft. De store 5-1 / 2-tommers blomstrer gjøre stor snittblomster og vil vare mer enn to uker i en vase.

Moonstone Rose


Den vakre Moons Hybrid Tea Rose noen ganger kan blomstre i klynger, men mer typisk vises som en enkelt blomst som de fleste hybrid te roser. Hardfør Moonstone blomstrer i varme eller varmt vær, og som gjør den til en perfekt rose for Texas klima. Blomstrer er store med petals består av en hvit bakside og rosa inni med mørkere rosa mot kantene av kronbladene. Stilkene på denne rose vokse lang og fast med dype grønne blader, noe som gjør det Moonstone perfekt som et kutt blomst blomst.