Hovudside

Hvordan finne ut om Fliser inneholde asbest

by Walther

Asbest nettverk tyder på at du ikke kan fortelle om dine gulvfliser inneholde asbest ved å se på dem. Flisene kan være merket, eller kanskje du så de spesifikke fliser du har på en liste over materialer som inneholder asbest, eller kanskje du er bare mistenkelig fordi huset er gammelt. American Lung Association (ALA) og Environmental Protection Agency (EPA) begge anbefaler å bruke kvalifiserte fagfolk til å identifisere, fjerne eller reparere gulvet fliser eller noe materiale som inneholder asbest.

Bruksanvisning


•  Kontroller for slitte områder, tårer, skrubbsår og vannskader. Hvis platene blir skadet, ikke røre, hit, gni eller håndtere dem, fordi de kan slippe asbestfibre. Hvis de er i god form, gjør ingenting.

•  Kontakt The National Institute for Standards and Technology hvis du trenger en inspeksjon. Instituttet opprettholder en online oppføring av laboratorier sertifisert til å gjøre polarisasjonsmikroskopi eller transmisjonselektronmikroskopi, godkjente metoder for å analysere asbest. Du kan også ringe instituttet på (301) 975--4016 for mer informasjon.

•  Velg og ansette en entreprenør til å inspisere ditt hjem. Ifølge EPA, skal du motta følgende tjenester under inspeksjon eller vurdering kontrakt: en komplett visuell undersøkelse; forsiktig innsamling og lab analyse av prøver; en skriftlig evaluering som beskriver posisjonen til en av asbest, sammen med omfanget av skaden, og anbefalinger for retting eller forebygging.

•  Avgjør om du trenger for å iverksette tiltak basert på inspeksjonsrapporten. Har du behov for å fjerne, reparere dekke asbest, eller la det være?

•  Utfør en vedlikeholdsrutine. The White Lung Association foreslår at hvis asbest materialer er igjen på plass, bør du ta forholdsregler og merke og overvåke med mål om å hindre fiber kommer inn i luften.

•  Ansette en entreprenør hvis du bestemmer deg for å reparere, fjerne eller dekke eventuelle asbest som ble funnet. EPA anbefaler følgende:. "Før arbeidet begynner, få en skriftlig kontrakt som spesifiserer arbeidsplanen, opprydding, og den gjeldende føderale, statlige og lokale forskrifter som entreprenøren må følge (for eksempel meldeplikt og asbest avfallsdisponering) Kontakt din statlige og lokale helse avdelinger, kontor EPA regional og kontor Occupational Safety and Health Administration regional å finne ut hva regelverket er. " For informasjon om asbest programmer, ring EPA på (202) 554-1404.

Tips og advarsler


  • EPA antyder kan du ikke ønsker å bruke samme entreprenør for inspeksjon og å rengjøre, fjerne eller løse en asbest problem. En entreprenør bør gjøre inspeksjonen, den andre fjerningen.
  • Forstyrrede asbestholdig materiale kan frigi asbestfibre i luften, spesielt hvis det smuldrer opp. Asbestfibre kan inhaleres og forblir i lungene for en lang tid, øker risikoen for sykdom. Vokt dere for fleksible gulv fliser (vinyl asbest, asfalt og gummi), kompet på vinyl ark gulv, og lim som brukes for å installere gulvfliser. Sliping av fliser kan slippe fibre. Så kan skraping eller sliping støtte fra rullvare under fjerning.