Hovudside

Slik installerer en Underground Sump Pump Drain Linje Utenfor et hus

by Walther

Slik installerer en Underground Sump Pump Drain Linje Utenfor et hus

En sump pumpe avløp linje som ligger på toppen av plenen kan være et problem, fordi det må flyttes jevnlig for plenklipping og presenterer en tur-og-fall fare i gården. Disse hodepine er unngått med en nedgravd sump pumpe avløpet linjen. En underjordisk sump pumpe avløp linje kan være utsatt for frost, men hvis det er ikke dypt nok, så sjekk med ditt lokale kommunale kontoret for dybden av frost linje i ditt område og installere sump pumpe linje under frost linje.

Bruksanvisning


•  Grav en grøft for sump pumpe avløp linje som er minst 2 meter bred og dybden av frost linje i ditt område, pluss ytterligere 2 meter. For eksempel, hvis frost linje i ditt område er 12 inches, grave grøften tre meter dyp. Ta av torv i biter og legg til side slik at den kan brukes om igjen til å dekke grøften.

•  Opprett riktig skråningen for å drenere vannet vekk fra huset ved, først, binde en snor til en eierandel på begynnelsen av grøften og fest den til en eierandel på slutten av grøften. Nivå strengen med en linjenivå. Plasser linjenivå på strengen og justere streng på hver stake før det er nivået.

•  Mål strengen med et målebånd. For hver 8 meter av strengen, bør helningen være en tomme. Dele de totale meter av grøften med 8 for å få den nødvendige skråningen. Bevege strengen er festet til staven ved slutten av grøften ned den nødvendige avstand for hellingen. For eksempel, hvis strengen er 16 meter lang, er det nødvendig skråningen for riktig drenering 2 inches. Skyve strengen på staven ved slutten av grøften ned 2 inches.

•  bunnen av grøften må være i samme avstand fra strengen hele lengden av grøften. Fra begynnelsen av grøften, hvor vannet vil forlate oljepumpen. Måle gapet mellom strengen og bunnen av grøften. Følg grøften og grave eller fyll etter behov for å opprettholde samme avstand fra bunnen av grøften for hele lengden av grøften.

•  Plasser den stive slangen i grøften slik at øverste enden er så nær sump pumpe som mulig.

•  Fest sump pumpe avløpet linjen til sump pumpe. Fest mer fleksibel sump pumpe avløpet linjen slangen til stiv slange i grøften med en ledning band og stramme skruen med en skrutrekker.

•  Plasser en skjerm over åpningen for å hindre dyr fra å lage reir i avløpet linjen.

•  Sett jord, og deretter torv, tilbake i grøften. Trykk forsiktig torv ned ved å gå på det og vann grundig for å stimulere vekst.

Tips og advarsler


  • Unngå tilstopping i sump pumpe avløpet linjen ved årlig rengjøring det med en rørlegger er slange og vann fra en hageslange.
  • Unngå risiko for alvorlige skader fra skade på underjordiske verktøy ved å sjekke med din lokale energiselskaper eller kommunale kontoret for plassering av underjordiske verktøy før graving.