Hovudside

Leaf Identifikasjon & Plassering av Regions

by Walther

Leaf Identifikasjon & Plassering av Regions

Når synlig, bladene av urteaktige planter, busker og trær er fremtredende og lett å beskrive funksjoner. Å bruke dem i forbindelse med stedsmessig informasjon kan hjelpe deg med å identifisere en bestemt plante minst til sin familie eller slekt, hvis ikke sine arter.

Grunnleggende Leaf Identifikasjon


Ved bruk av blader for å forsøke å identifisere en plante, gjør noen grunnleggende observasjoner. Beskrive formen av bladet - ovale, sirkulære, avlange, koniske eller på annen måte - og dens romlige forhold med andre blader. Anslå eller måle størrelsen, undersøke tekstur og farge og undersøke venation.

Geografi


Vurderer geografi er en annen måte å finslipe din identifikasjon. Hawthorns er notorisk vanskelig å skille som art, men man støtt i en Pacific Northwest Krattskog er sannsynlig å være en av to arter (den Columbia eller svart hagtorn). En illustrert felt guide med detaljert fordeling informasjon - ideelt sett en artsspesifikke kart - er uvurderlig.

I Landscape


Dona € ™ t bare vurdere storskala geografi; tenke på en planta € ™ s posisjon i landskapet. Vegetasjon tendens til å ordne seg i sone fellesskap basert på økologiske faktorer som høyde. I Cascade Range, western hemlock og fjell Hemlock ser ganske like ut, men den tidligere foretrekker lavere skog soner, mens sistnevnte favoriserer subalpine og Timber miljøer.