Hovudside

Hva kan jeg sette på min tregulv Kill Lopper?

by Walther

Lopper er irriterende skadedyr, og kan være vanskelig å bli kvitt, spesielt når det kommer til områder med tregulv. Mange insektmidler og loppespray inneholder sterke kjemikalier som kan skade tregulv, så er det viktig å finne en mild produkt som vil beskytte gulvene, men drepe loppene. Noen naturlige ingredienser kan raskt drepe loppene som skjuler på dine tregulv.

Salt


Enkle bordsalt er en av de beste måter å drepe lopper effektivt. Dryss et dryss av salt over hele tregulv før du går til sengs, og deretter bruke en kost eller støvsuger for å samle salt neste morgen. Saltet fungerer å prøve ut loppe larve og drepe loppene som er i området rundt. Gjenta hver dagene, og loppene skal være borte helt i løpet av to uker.

Eddik


Eddik fungerer som en mild cleanser som er trygt for tregulv, men er potent nok til å drepe loppene raskt. Hell 1 liter varmt vann i en bøtte, og tilsett 2 kopper hvit eddik eller eple cider eddik. Dypp en mopp i bøtte, ringe den tørke ut - for mye vann i moppen kan føre til vannskader på løvtre. Mopp over hele gulvet. Gjenta to til tre ganger, og ammoniakken vil arbeide for å raskt drepe loppene. Rengjør gulvet ditt med denne eddik løsning hver to til tre dager for å holde lopper i sjakk.

Oppvaskmiddel


Flytende oppvaskmiddel kan også brukes til å drepe loppene som havn på tregulv i ditt hjem. Stedet for å dekke området eller mopping med løsningen, i stedet fylle noen boller med oppvaskmiddel løsning, og sitte disse rundt i rommet. Plugg i natt lys over natten, hell en løsning av en kopp vann og 10 dråper flytende oppvaskmiddel i en bolle. Sitte disse boller under nattlysene. Varmen fra lyspærer vil tiltrekke loppene, og når de faller inn i løsningen parabolen såpe vil fange dem, forårsaker dem til å drukne. Gjenta hver kveld i to til tre dager, inntil lopper er ikke lenger et problem.

Vekselvis, dryss gulvet med en liten skur av bordsalt, og plassere boller av oppvaskmiddel løsning rundt på gulvet. Loppene vil begynne å hoppe å rømme salt, og vil ende opp med å hoppe inn i boller.