Hovudside

Slik installerer en Shadowbox Fence

by Walther

Slik installerer en Shadowbox Fence

Gjerder kommer i en rekke stiler og materialer. En av de mest populære er shadowbox gjerdet. Det er en kjekk utseende gjerde design laget fra all-naturlig tre som kan være farget eller malt etter installasjon. Du kan kjøpe pre-fab gjerdeseksjoner, men å bygge en shadowbox gjerde fra bunnen av - men litt utfordrende - kan være givende.

Bruksanvisning


•  Mål lengden av gjerdet som skal installeres og beregne de nødvendige materialer som trengs. Anslå ca 24 1-by-6-tommers-by-6-fot lange boards for spissede per 8-fots delen av gjerder, tre to-by-4-tommers-by-8-fots rails avdeling og to 4- by-4-tommers-by-8-fots innlegg pr seksjon.

•  Senk en 4-by-4 innlegg hver 8 fot. Grave stolpehull 18 inches dyp med en manuell innlegg hull digger eller en leid automatisert auger.

•  Bland hurtigs sement per instruksjonene på posen. Måke litt inn i hullet, sette innlegget i det og måke mer konkret rundt innlegget. Sjekk at innlegget er lodd - at det er å sette rett opp og ned rett i bakken - ved å legge et vater mot første møte med 4-by-4 og deretter en andre tilstøtende ansikt. Det bør ta bare et minutt eller to for sement for å stille. Gjenta for alle innlegg.

•  Mål det første innlegget fra toppen av den herdede betongen til en høyde på 5 meter 10 inches høy. Et blyantstrek. Legg en metall torget over ansiktet til 4-by-4 innlegg og trekke en linje. Tack en liten spiker til blyantstreken og slips på en snor. Unfurl strengen og gå til den siste gjerdestolpe. Henge en linjenivå på strengen, og kontroller for boblen liggende i midten av nivået røret, noe som indikerer at linjen er nå nivå. Tack en spiker inn i 4-by-4 og knytebånd rundt den. Legge metall Sqaure mot ansiktet til hver 4-by-4 der strengen er rørende og trekke en linje.

•  Slå på elektrisk sag hvert innlegg av på blyantstrek.

•  Ta tre to-by-4-by-8-fots boards som vil tjene som de horisontale bjelker og legge dem på bakken. Mål opp en fot fra bunnen av betong og pund på bare én spiker i så 4-tommers ansiktet av to-by-4 bord er overlapp ansiktet av innlegget med 2 inches. Legge et vater på stringer for å sikre at det er nivået før spikre den motsatte enden av stringer til tilstøtende post - legge til en ekstra spiker til hver rail ende. Mål en fot ned fra toppen av innlegget og installere en ekstra stringer som den første. Installere den tredje i midten av topp og bunn vanger på samme måte.

•  Monter den første picket ved å sette den rett mot 4-by-4 innlegg. Pass på at det sitter to inches over innlegget. Still et vater mot ytterkanten av picket og sjekke det for lodd før naglet det til hver av de tre vanger ved hjelp av to 6d negler per stringer. Gå ett eller to innlegg ned og installere en annen picket akkurat som den første, men bare pund i en spiker gjennom picket og inn i toppen stringer men ikke helt inn.

•  Trykk på en spiker inn i den øverste kanten av den første picket og knyt en hyssing rundt det. Folde den strengen til den andre picket, hekt en linjenivå på strengen for å få det til nivå og hvis den andre picket er ikke i samme høyde som den første, trekk den bort fra toppen stringer og justere høyden. Pund i en spiker, sjekk picket for lodd før naglet det til hver av de tre vanger med to spiker pr stringer. Trykke en spiker inn i den øverste kanten av det andre picket og knyt en hyssing rundt det. Nå er alle de etterfølgende spissede vil bli brakt til høyden av den flatet strengen.

•  Skjær en 1-by-6-delen av spacer bord ca 6 inches lang. Legge dette brettet mot kanten av den første picket og sette neste picket kortet opp mot det slik at de to spissede er en picket bredde fra hverandre. Skyv picket opp, så det er på høyden av den flatet strengen. Legge vater mot kanten av det andre picket å sjekke for lodd og spikre den til alle tre stringere. Gjenta hele lengden av gjerdet. Forlenge nivå linje som du går videre.

•  Gjenta trinn 6 til 8 for motsatt side av gjerdet, bortsett feste den første picket så det er sentrert rett på ansiktet til 4-by-4 innlegg. Plasser neste picket ved å plassere kiler mot kanten av den første picket. Hver plukket på denne side av gjerdet skal oppstilt foran gapet mellom de to spissede på motsatt side av gjerdet. Kontroller hver picket for lodd og riktig høyde før spikring til string.

Tips og advarsler


  • Diskuter dine gjerde installasjon planer med naboene før du starter prosjektet og forklare din grunn for å sette opp et gjerde så det er ingen harde følelser.
  • Før du installerer et gjerde, være sikker på at du er på din side av eiendommen linjen.