Hovudside

Naturlig måte å drepe Mold

by Walther

Naturlig måte å drepe Mold

Drepe mold inspirerer tanker om å få ut de mest giftige kjemikalier og skrubbing for dager. Men du trenger ikke å bruke noe giftig eller harde i det hele tatt å bli kvitt selv de mest gjenstridige mold. Naturlige metoder kan være like effektiv på å drepe mugg og er trygge å bruke rundt kjæledyr og barn. Naturlige rengjøringsmidler også lukte bedre og kommer ikke til å skape kaos på hendene. Men iført hansker når du rengjør mold anbefales.

Bruksanvisning


•  Lag en mold drap blandingen i en sprayflaske ved å kombinere to kopper vann med 2 ts. av full styrke tea tree olje. Rist blandingen godt. For å gjøre en renere for gulvet, fylle en bøtte med vann og tea tree olje, bruker 1 ts. av tea tree olje for hver kopp vann du legge til bøtte.

•  Spray blandingen på de berørte områdene og skrubb mold unna. For gulv, bruke blandingen til å moppe gulvet. Bruk en svamp eller skrubbe børste til å få på de områdene som er mugne. Du kan også bruke denne blandingen til å rense tellere, badekar og mugne synker.

•  La tea tree olje sitte på mugne områder så lenge som mulig. Skyll med rent vann og tørk for å fjerne mugg, deretter nytt din tea tree olje løsning. Ikke skyll den andre gangen. Overflaten vil tørke og bli ren, mold gratis og desinfiseres. Tea tree olje er en naturlig antibakteriell rengjøringsmiddel. Gjenta ved behov.