Hovudside

Rett tid for å trimme Knock Out Roses

by Walther

Rett tid for å trimme Knock Out Roses

Ikke bare en enkelt sort rose, men en samling av livskraftige, fritt blomstrende, sykdom-resistente hybrider utviklet av Bill Radler, Knock Out rose refererer til noen av syv planter. Planter i Knock Out-serien inkluderer varianter som bærer hvit, gul, rød eller ulike nyanser av rosa blomster. Som den mest solgte steg i Nord-Amerika på begynnelsen av det 21. århundre, Knock Out roser krever minimalt med omsorg og utføre godt i solfylte hager i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 5 til 9. Mens beskjæring eller trimming vedlikehold er ikke nødvendig for vakre planter, betyr det forbedre sine prestasjoner og handlekraft.

Årlig Beskjæring Tid


Beskjære tilbake din Knock Out rosebusker i svært sen vinter til tidlig vår, like før de sovende knopper åpne for å avsløre rødlig ung løvverk. I den sørligste USA, bør beskjæring være ferdig innen slutten av februar, og innen 1. april lenger nord. Ofte den gamle gartneren ordtaket gjelder: beskjære rosene når de gule Forsythia busker begynner å blomstre. Skjær tilbake Knock Out steg til hovedgrenene som er 12 til 18 inches høy.

Relevans til ordinær Beskjæring


Når Knock Out roser beskjæres tilbake hvert år i slutten av vinteren, hjelpe deg å kontrollere størrelsen på busk i landskapet. Selv om beskjæring er ikke nødvendig for disse rosene å blomstre og blende en folkemengde, trenger plante grener etter hvert nærme seg 5 til 6 meter i lengde. Større, hengslete Knock Out rosebusker lokker for trimming, som gartner snart innser plantene er for stor eller ut av kontroll. Beskjæring hver senvinteren forbedret plantehandlekraft, men også sørger for rosebusker modnes bare 3 til 5 meter høy og bred av den tiden de går i dvale ved slutten av høsten.

Deadheading


Deadheading - prosessen med trimming av gamle, brukte blomst hoder - Knock Out roser er ikke nødvendig. Disse hybrid roser fortsette å produsere flere blomster selv om gamle blomster kan utvikler seg til rose hofter. Du kan fortsatt melde deg til deadhead rosene hvis du ønsker å rydde utseendet på Knock Out busker over sommeren. Ofte, deadheading den siste haug med blomster av busker i slutten av midtsommer når blomstringen tendens til å lulle, resulterer i en mer fruktbar blomstring i september.

Trimming for Shape


Gartnere skal føle myndighet til å trimme Knock Out roser i vekstsesongen hvis problemer oppstår om anlegget størrelse eller form. Mens disse roser er sykdom motstandsdyktig, er de ikke i stand til ved behov å ha en sykdom eller insekt dilemma. Døde, ødelagte eller syke kvister eller grener kan være trimmet ut. Trimme tilbake eller helt fjerne villfaren greiner som utgjør en sikkerhetsrisiko, som blokkerer tilgang til et fortau, eller true eiendom, slik som å gni mot en bygning eller skrape bilen ferdig.

Forbeholdet


Generelt unngå beskjæring Knock Out roser i høst og vinter, når temperaturen synke. Ikke beskjære tilbake planter altfor tidlig i vinter, heller. Du ønsker ikke å beskjære når det er mildt nok til å overtale blad knopper til å dukke opp, men subfreezing temperaturer kan fortsatt forekomme. Det eneste unntaket til vinter-beskjæring er i USDA sone 9, hvor begynnelsen av februar beskjæring er betimelig. Vintrene er så mild i denne sonen at beskjæring er gjort i midtvinters, siden roser ende sine dvalen så tidlig som forlater starte nye rundt 1 mars.