Hovudside

Hvordan bli kvitt mugg i hjemmet ditt

by Walther

Hvordan bli kvitt mugg i hjemmet ditt

Noen mennesker er følsomme for muggsopp. For disse menneskene, kan mold eksponering forårsake allergiske reaksjoner, astma eller andre pusteproblemer. Det er viktig å kontrollere veksten av mikroskopiske sopp som legger seg på skitne eller fuktige overflater og blir store kolonier av mugg. Mugg, et vanlig syn i bad områder, er en vanlig form. Ita € ™ s umulig å bli kvitt alle mugg og muggsporer i ditt hjem, men ved å holde hjemmet rent og tørr du kan styre mold.

Bruksanvisning


•  Kjør en vifte eller åpne et vindu under og etter dusj. Tørk dusjen området tørt etter bruk og henge håndklær og andre tekstiler, slik at de kan tørke. Vask baderomsflater regelmessig med en løsning av 1 liter vann, 1 kopp klorin og 1 ss av ammoniakk-fri rengjøringsmiddel. Maskinvask dusjforheng, og legger blekemiddel til vaskemiddel. Hang mens de fortsatt varmt å slippe rynker. Hyppig rengjøring vil holde formen fra å komme ut av kontroll.

•  Ren, tørr og desinfisere området raskt hvis du har en vannlekkasje. Slå på klimaanlegg og bruke vifter og avfuktere for å trekke ut fuktighet. For flom eller områder som har vært våt for mer enn noen få timer, gulv, tepper og tørr vegg kan måtte fjernes og området tørket. Bruk en skurebørste for å rengjøre området med en blanding av vaskemiddel, vann og trinatriumfosfat (TSP), en kornet flekkfjerner og avfettingsmiddel, eller Borax. Les Manufacturera € ™ s anbefalinger for fortynninger.

•  Hold luften sirkulerer og fuktighet bort fra utsiden av hjemmet ditt. Rense ut og reparere takrenner hvert år. Tette eller skadde takrenner kan føre til vannskader til hjemmet ditt, som fører til mugg. Fjerne eller redusere tung vegetasjon mot hjemme slik at fuktighet ikke er fanget og luften kan sirkulere fritt. Disse fuktige områder er et fristed for muggvekst.

•  Unngå fuktighet fra å komme inn i huset ved å dirigere vann bort fra yttervegger og avløp. Fremme drenering bort fra grunnlaget for ditt hjem ved hellende jorden vekk fra huset. Omdirigere nedløpsrør så regnvann renner bort fra huset. Clean air conditioning drypp panner. Kontroller at avløpsrør er ikke tett eller svak.

•  Legg en luftfukter til ditt hjem hvis luftfuktigheten er over 70 prosent for å bringe luftfuktigheten ned til mellom 30 og 50 prosent. Relativ fuktighet nivåer over 70 prosent skape et ideelt miljø for muggvekst.

Tips og advarsler


  • Bære en maske og hansker ved bruk av sterke rengjøringskjemikalier som trinatriumfosfat.