Hovudside

Enkle måter å rense huset

by Walther

Enkle måter å rense huset

Rengjøring huset ditt trenger ikke å ta mye tid eller spesiell kompetanse. Det tar bare konsistens og et ønske om en behagelig sted å leve. Med bare noen få rengjøring forsyninger og verktøy, har du alt du trenger for å holde huset rent, organisert og rot gratis. Huset rengjøring er tilfredsstillende arbeid når du viser det endelige resultatet av ditt arbeid.

Montere Cleaning Supplies


Å rense godt og effektivt krever et sett av solid rengjøring forsyninger. Samle dine forsyninger på ett sted, og sørg for at du har en fungerende vakuum, en kost og støvbrett, en mopp; en rengjøring caddy inneholder vinduet renere, en skrubb børste, en gammel tannbørste, rene filler, skurepulver og et blekemiddel løsning av en del blekemiddel til 10 deler vann. Som du rengjøre huset, bære verktøy rundt med deg; en rengjøring caddy er praktisk for dette.

Rydd Rom


Med en søppelsekk i hånd, de-rot huset ditt. Det kan hjelpe å ha en søppelsekk og en pappeske. Bruk søppelsekk for søppel, og bruke boksen for elementer som du ikke bruker lenger, men er fortsatt brukbart. Gi elementene til venner eller donere dem til veldedighet. Hvis du ikke har brukt et element i et år, kaste den ut. Husk at jo færre elementer du ha i huset ditt, jo lettere er det å holde rent og organisert.

Vakuum


Bruke støvsuger til å rengjøre teppebelagte gulv, harde gulv og møbeltrekk. Ta puter ut av sofaer og stoler, og støvsuge under dem. Ved hjelp av en børste, vakuum lampeskjermer, gardiner og møbler. Med en pol vedlegg, støvsuge støvete hjørner og spindelvev.

Wet-rene områder


Ved rengjøring i bad og kjøkken, våt rengjøre områdene. Alltid begynne våt rengjøring med en slipende hvis overflaten ikke vil lage riper. Rist en pulverisert slipemidler over overflaten for å rengjøre. Skuring overflaten med en våt klut, og skyll med rent vann. Spray overflaten med vindu renere, og tørk av med en ren tørr fille. Denne metoden blir ditt kjøkken og bad overflater rene og strek gratis.

Gjør et Schedule


Rengjøring huset ditt en gang er enkelt. Holde huset rent på en jevnlig basis tar en tidsplan. Lag en liste over oppgaver som må utføres på en jevnlig basis. Marker husarbeid som daglig, ukentlig eller månedlig. Tildele husarbeid til bestemte dager. For eksempel, vaskeri på mandag, bad på tirsdag, vakuum på onsdag og så videre. Hvis du bruker en elektronisk kalender, sette opp småting som regelmessige avtaler, slik at du ikke trenger å skrive inn dine oppgaver i kalenderen din hver uke. Bor på toppen av din rengjøring frigjør tid til andre ting.