Hovudside

DIY Deck & Porch Rekkverk

by Walther

DIY Deck & Porch Rekkverk

Dekk og veranda rekkverk er viktig for mer enn bare estetiske grunner. Hvis du har små barn eller kjæledyr, kan dekk og veranda rekkverk være en nødvendighet, spesielt hvis dekk er et par meter over bakken. Du kan beskytte dine barn og kjæledyr ved å installere rekkverk rundt dekk. En måte å oppnå dette på er ved å lage deler av rekkverk kalt rekkverk. En balustrade ser ut som en liten stige satt på sin side, og er installert mellom hoved innlegg på et dekk.

Bruksanvisning


•  Skjær en 90-graders vinkel inn i bunnen av hver 2-av-4 som du vil bruke for de viktigste innleggene. Mål lengden og bredden du ønsker å ta ut av 2x4. Bruk en sirkelsag å kutte 90-graders vinkel. Still 2x4 på et hjørne av dekket. 2x4 vil ligge an mot dekk bjelke med den øverste av de 90-graders vinkel hviler på toppen av dekket bjelke og på siden av 90-graders vinkel hviler på siden av bjelken.

•  Bor to hull gjennom bunnen av dekket bjelke og inn i bunnen av stolpen. Fest posten til bjelke med bolter. Gjenta dette trinnet for hver av de viktigste innleggene som må være installert i hvert hjørne av dekket.

•  Mål avstanden mellom hvert hoved post for å få den eksakte lengden nødvendig for å skape hver balustrade.

•  Cut en 2-av-4 til bredden og lengden du ønsker for den nederste og øverste skinner av rekkverket ved hjelp av en sirkelsag. Gjør det samme for de spiler som vil kjøre vertikalt mellom topp- og bunnskinner.

•  Legg ut bunnskinnen sammen med spiler. Bor et hull gjennom slutten av bunnskinnen og inn i bunnen av den første baluster. Fest den første baluster med en skrue. Plasser en trekloss ved siden av den første baluster. Bore et hull ved siden av enden av treklossen og feste det neste baluster til bunnskinnen. Holde flytte treklossen og legge spiler til du kommer til enden av skinnen med klossen for å sikre jevn avstand.

•  Fest øvre skinnen til raden av spiler. Bor et hull gjennom toppen rail og inn hver baluster. Fest skinnen på plass med skruer. Når du er, ferdig vil du ha din første balustrade.

•  Still tre blokker på toppen av dekket bjelkelag mellom de to første hoved innlegg. Treklosser vil sikre at hver balustrade er den samme avstanden fra dekket bjelke. Plasser rekkverk på toppen av treklosser. Bor et topp og bunn hull gjennom den ene enden av rekkverket og inn i første sving innlegget. Fest balustrade til innlegget med to bolter. Bore to hull gjennom den andre enden av rekkverket og fest den til motsatt stolpe.

•  Gjenta trinn 4-6 for å skape resten av rekkverk som trengs for å fullføre dekk rekkverk.

Tips og advarsler


  • Ta kontakt med din lokale bygningen avdeling før du legger rekkverk til dekk eller veranda. Du må kanskje få byggetillatelse. Bygningen avdeling kan også ha retningslinjer for hvor langt fra hverandre hver baluster skal være. Hvis spiler er plassert for langt fra hverandre, kan barna falle gjennom rekkverk.
  • Bruk alltid vernebriller når du bruker en sirkelsag.