Hovudside

Hvordan få Plexiglass Clear Again

by Walther

Hvordan få Plexiglass Clear Again

Plexiglass er et merkenavn på en type gjennomsiktig plast også kalt akryl. Plexiglass brukes som glass i rammer, vinduer, takvinduer og andre husholdnings applikasjoner. Det er ikke like lett knust som vanlig glass og er ganske værbestandig. Men gjør det tiltrekke seg støv og skitt fra omgivelsene, og det er veldig lett ripete. Dessuten kan mange kjemikalier forårsake Plexiglass til grumsete. Selv om det ikke er mulig å fjerne uklarhet når det skjer, med forsiktighet kan du effektivt ren smuss og fett og enda noen små riper fra overflaten for å gjøre pleksiglass klart igjen.

Bruksanvisning


•  Samle dine rengjøringsmidler. Siden Plexiglass er veldig lett å ripe, sørge for at fjærkost, svamp og klut du bruker er laget av naturlige fibre uten slipe kvaliteter. I tillegg kan sterke kjemikalier sky og beis Plexiglass, så en veldig mild flytende oppvaskmiddel vil være perfekt for jobben.

•  Støv på pleksiglass med fjærkost. Sørg for å bruke en lett slag og fjerne all løs skitt og støv mulig. Alternativt kan du blåse løs skitt av pleksiglass med luft.

•  Bland noen dråper oppvaskmiddel i vann og senk din svamp i løsningen. Tørk forsiktig av pleksiglass fra topp til bunn, klemme på såpevann ut som du tørker. Vri svampen ofte, og skyll ofte. Vær forsiktig med å gni for hardt, og også sørge for at du ikke male skitt eller grus som du nettopp fjernet fra pleksiglass tilbake på det. Dette vil føre til riper.

•  Skyll med rikelig med rent vann. Sørg for at all såpen er skylt av, tørk forsiktig av pleksiglass ned med lofri klut. Igjen, være forsiktig med å gni for hardt.

•  Forsøk å fjerne noen åpenbare riper ved hjelp av en liten bit av voks laget for bil etterbehandling. Bruk puten som følger med voks for å polere overflaten før scratch avtar eller forsvinner. Prøv dette på et lite synlig område først for å sikre at det ikke vil føre til uklarhet eller ytterligere skrape på plexiglass.

Tips og advarsler


  • Hvis Plexiglass produkt kom med noen produsent-anbefalte rengjøringsmiddel eller metode, følg makerâ € ™ s instruksjoner.
  • Rens Plexiglass ofte slik at det er lettere å rengjøre hver gang, og det er ikke så mye smuss som skal fjernes.
  • Ikke bruk papirhåndklær fordi trefibrene i noen papirhåndklær vil forårsake riper på plexiglass.
  • Ikke bruk noen renere som inneholder løsemidler som ammoniakk eller alkohol. Slike rengjøringsmidler vil føre til uklarhet i plexiglass.
  • Du bør heller ikke bruke noen form for renere som har en slip komponent fordi de vil føre til riper på plastoverflaten.