Hovudside

Hvordan Plant blomster rundt et tre

by Walther

Hvordan Plant blomster rundt et tre

Fremhev din hage ved å plante blomster rundt trær. Det er enkelt å legge et teppe av farge og tekstur rundt trær hvis du velger de riktige blomster. Hvis du ikke velger de riktige blomstene, kan blomstene ikke blomstre eller trærne kan svekke fordi blomstene ta ernæring treet ble brukt til å ta. Når du plante de riktige blomstene, vil du aldri igjen vil forlate et tre avkledd.

Bruksanvisning


Plante blomster rundt et tre


•  Kjøp frø og knoller som er små stauder. Disse vil dø tilbake hvert år og ikke være så vanskelig på treet. Se etter blomster som kan dyrkes i delvis eller full skygge og er motstandsdyktig mot tørke. De vil ikke ta så mye vann bort fra treet og få den til å svekke eller til og med dø.

•  Dig minst en fot bort fra trestammen og ikke mer enn ca to inches dyp. De fleste av disse typen blomster frø og knoller kan plantes rett under overflaten av jorden. Bland litt kompost på med jord før du fyller over frø og knoller å hjelpe både blomsterhage og treet å holde seg frisk.

•  Plant frø og knoller og legg jord / kompost blandingen på toppen. Vann godt, men vær forsiktig så du ikke å vaske frøene unna.

•  Mulch rundt treet og deretter rundt blomstene som de begynner å komme opp. Dette vil bidra til å beholde vannet og holde ugress fra å konkurrere for ernæring med blomster og trær.

•  Vann dypt som blomstene rot i jorden. Bruke et sprinkleranlegg så blomstene får vannes jevnt og treet får nok vann.