Hovudside

De beste plantene til Landscape Din Yard i Nordøst Florida

by Walther

De beste plantene til Landscape Din Yard i Nordøst Florida

Nordøst Florida er i United States Department of Agriculture (USDA) hardførhet soner 8 og 9. Disse sonene har vanligvis milde vintre, men vil ha en og annen frost, noe som gjør det nødvendig å vokse frost tolerante planter eller beskytte de som ikke er det. Somrene i Nordøst Florida er varme og generelt fuktig, med flest nedbør faller juli til September. De beste plantene til å velge for Nordøst Florida må være i stand til å vokse i en myriade av forholdene.

Hardy Hibiscus


Hardy hibiscus er en urteaktig staude som kan vokse opp til 15 meter høye og åtte meter bred. I Nordøst Florida, vil hardfør hibiscus begynne å vokse i midten av våren og blomstrer i slutten av våren eller tidlig sommer. Hardfør hibiscus blomster kan være opp til 12 inches i diameter. Selv om hver blomst blomstrer for bare én dag, er det et vell av dem som vil vare godt inn i høst. Hibiscus blomster blomstre i nyanser av rødt, rosa, hvit og oransje.

Hardfør hibiscus vokser helt eller delvis sol og fuktig jord. Selv om de fleste hibiscuses foretrekker godt drenert jord, vil noen sorter, for eksempel myr rosemallow, vokse i tidevannssoner i myrlendt forhold.

Spiderwort


Den Spiderwort fungerer godt som et bunndekke eller plante grensen, ifølge Florida Gard nettside. Høye, tynne grønne bladene vokser fra bakken og er saftig, og nådde til 15 inches høy. Klynger av tre-petaled lilla blomster blomstre gjennom hele vekstsesongen. Spiderwort er litt tørke-tolerant og foretrekker å vokse i delvis skygge til full solen. Dette anlegget vil spre seg via sine røtter og vil danne et bunndekke, men det er generelt ikke invasiv. Spiderwort vokser i USDA hardførhet soner 5 til 10.

Oakleaf Hydrangea


Oakleaf hortensia er et stort løvfellende busk som kan vokse til 10 meter høy og bred. Bladene av denne busken ligne eiketreet. Bladene vil også bli rød, bronse eller lilla i høst. Oakleaf hortensia foretrekker å vokse i alkalisk jordsmonn i delvis eller full skygge. Blomstene begynner hvit og blomstre på kjegleformede klynger som vil slå rosa som de gamle. Blomstene gjør vakre snittblomster og tørr brønn for tørkede blomsteroppsatser. Den Oakleaf hortensia er funnet i USDA hardførhet sone 5 til 9.

Lily of the Nile


Denne eviggrønne flerårig trives i sin helhet til delvis Søn Mørkegrønne, tynne, spyd-lignende bladene vokser til ca 18 inches høy i en bue skjema. Store klynger av lilla eller hvit blomst blomst på solide stilker nå til 3 til 4 meter høy. Lily of the Nile, eller Agapanthus, vokser i godt drenert jord. Blomstene blomstrer i slutten av mai og begynnelsen av juni og, ifølge University of Florida IFAs Extension, er imponerende i masseplantinger eller som en aksent plante. Lily of the Nile er funnet fra USDA hardførhet Zones 8 til 11.