Hovudside

Hvordan Tegn en plan for et barn

by Walther

Hvordan Tegn en plan for et barn

Planlegger du en lekeplass for barna dine eller ditt nærmiljø kan være så enkelt som å gjøre noen linjer og skisser på et stykke papir. Du trenger et klart bilde i hodet av hva du ønsker og deretter grunnleggende ferdigheter for å reprodusere det på papir på en måte som du kan forstå.

Bruksanvisning


•  Bestem hvor stort område av lekeplassen vil være og hva du ønsker å gå i den. Mye vil avhenge av området av landet som du har tilgjengelig og alder på barna som lekeplassen blir konstruert for.

•  Bestem på en skala som du vil bruke for tegning, for eksempel 1 cm på linjalen tilsvarer 1 yard på bakken. Oppmerksom på dette på papiret, slik at alle som ser på planen vil vite skalaen.

•  Tegn omrisset av området av lekeplassen på papiret. Dette må være til skala, også. Mark på dette trekke noen naturlige funksjoner som trær eller bakker. Disse vil også trenge å bli trukket til skala. Med omrisset på plass kan du bestemme hvor du vil plassere inventar som du kommer til å sette på lekeplassen.

•  Bestem det beste stedet for alt. En lyssky området kan være et godt sted å planlegge for et sittende området. Hvis din lekeplass skal være en stor felles en i stedet for i hagen din bør du ha mer enn én sittende området slik at foreldre kan flytte rundt på lekeplassen og holde et øye med sine barn.

•  Gjør skala utskjæringer av husker og sklier, som vil tillate deg å flytte dem rundt på planen uten å trekke dem på planen før du tar en endelig beslutning.

•  La det være nok plass rundt svinger og lysbilder. Swings trenger nok plass til å tillate for barn hoppe av dem mens de fortsatt er i bevegelse. Faktor i god plass rundt alle komponenter av lekeplassen for å tillate for å flytte rundt.

•  Tegn alt på papiret når du er fornøyd med design og at alt er på rett sted. Denne planen vil være din referanse når byggingen av lekeplassen begynner.

Tips og advarsler


  • Se i skala for å være sikker på at du har lov til nok plass. Du kan ikke være i stand til å passe på alt som du ville hvis plassen er begrenset.