Hovudside

Habitat av Strangler Fig Tree

by Walther

Habitat av Strangler Fig Tree

Strangler fikentrær er tropiske trær innfødte til tropiske skoger i India, Australia, Asia, USA og alle store regnskog. The Strangler fikentre, også kalt golden fiken og Banyan Tree, er medlem av fiken familie med over 900 arter. De vokser sakte fra frø til frøplanter, men som større frøplanter med røtter i jorda, vokser de raskere, og nådde 60 fot med paraply-lignende kronene som gir tett skygge med spisse ovale blader opptil seks inches lang. De er uvanlige landskapstrær, med et eksotisk utseende og ulike vekst vaner.

Born from Above


Strangler fiken vokse fra frø falt med fugler og dyr i trekronene i den tropiske skogen, fange i blader, grener og hulrom med sine klebrige gulvbelegg. Det de spire og vokse som epifyttiske frøplanter, utvikle lange, dinglende røtter og vinelike løvverk. De dingler frøplante røttene vokser ned mot bakken for å nå jorda og grenene klem vertstreet som de vokser.

Tyner Host treet


Som epifyttiske planter vokse og utvikle flere røtter og grener med blader, de også vokse bredere og tykkere røtter og grener. Roten og løvverk vekst er sterk og raskt voksende og omkranser og konvolutter verten treet, tegning sitt vann og næringsstoffer fra jorda under den og skyggelegging sin sollys. Verts treet til slutt dør under stress og sult forårsaket av parasittiske strangler fiken, etterlot seg en hul trunk struktur toppet av en stor baldakin av lyssky løvverk.

Modning Strangler Fig Trees


Unge strangler fikentrær vokser raskt, omfavner og konvolutte verten treet med tykke, harde røtter som flate og blandes sammen for å danne et skall rundt den døende eller døde opprinnelige treet. Fordi strangler fig 's "trunk" blir dannet fra røtter, den har hull, slisser og andre åpninger gjennom, skape attraktive områder for en rekke små dyr og insekter. Dette interessant mosaikk er meget sterkt og holdbart samtidig som inngang og husly til en rekke tropisk skog liv og støtte blader og greiner.

Tilby Mat


The Strangler fig produserer små, fett, golden-farget frukt, fiken, fra sin blomstene når de bestøves av små veps. Tusenvis av forskjellige arter av veps spesialister på pollinerende forskjellige fiken arter, slik at individuelle fiken arter å trives uten cross-pollinerende eller hybridisering, og gir en dusør på frukt på forskjellige tider av året. Fiken er en viktig matkilde for mange typer insekter og små dyr som flaggermus, fugler og aper, som sprer frøene.