Hovudside

Hitachi H65 Demolition Hammer Deler

by Walther

Hitachi H65 Demolition Hammer Deler

Hitachi Koki ble etablert i Japan i 1948, vokser til å bli en verdensomspennende produsent av elektroverktøy og annen maskinvare. Hitachi H65 riving hammer består av en rekke chassis, motor, strøm og festedeler som hjelper bygningsarbeidere rive vanskelige materialer som betong.

Chassis


Chassiset for en Hitachi H65 borhammeren har håndtak på sidene og toppen av maskinen, med et lokk i toppen av håndtaket. En startbryteren er funnet nær toppen håndtaket med et navn plate som ligger i nærheten. Oljesystemet har en oljemåler og et dekke for hetten av oljetanken. En frontdeksel beskytter området som skjærer vedlegg fra stasjonen del av riving hammer. Holderen er festet til frontdekselet, noe som hjelper til å lede feste.

Standard og valgfritt tilbehør


Standard tilbehør for Hitachi H65 riving hammer inkluderer en skiftenøkkel, en olje mater og en sekskant bar skiftenøkkel. En stål tilfelle er anordnet for beskyttelse av maskinvaren. Denne modellen har en bull punkt vedlegg som måler 20,5 inches i lengde. Valgfritt tilbehør som utvider funksjonaliteten til hammer inkluderer en kald meisel og en kutter som er 20,5 inches i lengde. En scoop vedlegg er også tilgjengelig, måler 21,5 inches lang. Erstatning olje for denne elektrisk hammer er tilgjengelig i mengder på 0,26 på en gallon.

Konstruksjon


Hitachi H65 riving hammer inneholder 203 sekskant hode bolter, 36 roll pins, 25 splinter og 15 uspesifiserte nålene. Denne modellen har også 16 høyspentbolter, 30 maskinskruer og 60 ekstra bolter. Hammeren er konstruert med en hale cover, bærende dekker, en dekkplate og sel, en indre cover, en forkoblingsdeksel, munn dekselet og frontdekselet. Den H65 har en vifte, en rekke skiver og en strømkabel.

Motor, strøm og Vekt


Hitachi H65 slaghammere bruke en enfase, serie kommunikator motor som kjøles via en lufteventil. Dette systemet bruker kullbørster som er utskiftbare. Strømkilden for denne borhammeren er en enfaseenhet opererer på 60 Hz, noe som gir 115 volt vekselstrøm energi. Denne energikilden gir maskinvaren med 11,4 ampere strøm. Strømkilde og motor kombineres for å produsere en full-load slagtall på 1400 slag per minutt. Alle deler av en Hitachi H65 hammer kombineres for å veie £ 39,7.