Hovudside

Har Perus virginiana Kill Flått?

by Walther

Har Perus virginiana Kill Flått?

Krysser kontroll har vært et problem for familier og dyr lenge før kommersielt forberedt kjemiske kontroller var tilgjengelige. Juniperus virginiana, vanligvis kjent som Øst-red cedar er en eviggrønn innfødte som har blitt brukt i hundrevis av år som et middel for lopper og flått. Økningen i saker og alvorlighetsgraden av Lyme sykdom har brakt spørsmålet økt gransking og nyere vitenskapelige studier har vist rød sedertre effektivitet mot larvestadiet av Lyme sykdom vectoring flått (Ixodes scapularis).

Hvordan Juniper arbeid mot skadedyr?


Når forskere isolert alle forbindelser som er tilstede i einer olje, fant de to sesquiterpene alkoholer, cedrol og widdrol, å være den mest effektive, forstyrre biologiske og nevrologiske prosesser på mange parasittiske insekter, inkludert flått. Studier har vist at to arter av Juniper; J. occidentalis og J. virginiana, hadde betydelig acaricid aktivitet, noe som betyr en dødelig effekt på midd og flått.

Hvor effektiv er Juniper?


Forskere studerte acaricider, direkte hentet fra ulike botaniske arter, og sammenlignet dem med kommersielle produkter som inneholder fytokjemikalier. Alle ble undersøkt for biologisk aktivitet mot umodne I. scapularis. I tillegg studien ønsket også å finne ut om noen av de naturlige acaricider ville beholde kontrollen i lengre tid etter at søknaden. De fant Alaska gule sedertre, Chamaecyparis nootkatensis, for å være den mest effektive mot nymphal flått og østlige rødt sedertre, Juniperus virginiana, som viser størst kontroll mot larve flått. De kommersielt tilgjengelige produkter viste markert mindre kontroll enn planteekstrakter, med kun noen av de forbindelser som viser begrenset aktivitet. Østlige rødt sedertre ikke vise eventuelle rest kvaliteter, derfor det hadde ingen kontroll etter sprøyting hendelsen.

Måter å bruke Cedar


Planting sedertre rundt flåttutsatte områder er en god idé, hvis området tillater. Nålene faller under bunnen og brytes ned i jorden, og etterlater restoljer behindthat flått og lopper er sikker på å unngå. Noen få dråper sedertre olje lagt til kjæledyr sjampo kan også bidra til å avskrekke disse skadedyr. Sedertre chips i dyrets sengetøy området vil bidra til å redusere bestander. Det er også mange kommersielt forberedt produkter på markedet som bruker Perus virginiana i en kombinasjon med andre eteriske oljer, vanligvis kalt sedertre oljer.

Toksisitet av Juniperus Oil


Cedar olje behandlinger forberedt hjemme bør håndteres med forsiktighet; Bruk hansker og vernebriller hvis håndtering av store mengder. Einer inneholder et giftig flyktig olje som kalles thujone. På anlegget, de giftige delene er de kjøttfulle kjegler og needles.There er en lav toksisitet ved inntak, selv om store mengder kan forårsake diaré. Laboratoriemus, når de utsettes for store mengder cederolje over lange tidsperioder, ble antatt å utvikle lever- og lungetoksisitet. Mens østlige rødt sedertre er giftig for flått og mange andre parasittiske bugs, er det svært gunstig for fugler og sommerfugler, faktisk å være en vertsplanten til oliven butterfly.

.