Hovudside

Datamaskiner reparasjoner

by Walther

Datamaskiner reparasjoner

Maskinvare reparatører kan gi en sårt tiltrengt tjeneste for dem som opplever problemer med sine datamaskiner. Mens hoveddataproblemer har en tendens til å være software relatert, fra tid til annen maskinvare feil nødvendiggjøre behovet for kompetanse reparasjon. Ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics (BLS), 20 prosent av maskinvare teknikere er vanligvis selvstendig næringsdrivende og en annen 29 prosent jobber i engros eller kommersielle siden av bransjen.

Arbeidsoppgaver


Computer reparatører kan bli bedt om å fikse datamaskiner i en rekke innstillinger. Selvstendig næringsdrivende teknikere kan utføre hjemmebesøk for folk med datamaskin hardware problemer, men dette er en sjeldenhet. De fleste selvstendig næringsdrivende i denne bransjen typisk eier butikker hvor kundene går for å slippe av datamaskinene sine for å få dem reparert. Vanlige problemer forbundet med maskinvaresvikt kan inkludere sviktende hard-disker, kretser som har blitt kortsluttet på grunn av overspenning og svikt i andre perifere komponenter som lydkort eller dataskjermer. Som BLS bemerker i sin "Occupational Outlook Handbook, 2010-11 Edition," de fleste datamaskin reparatører ikke fungere på komponentene for å reparere dem, men heller erstatte dem med nye og bedre komponenter. Forsinkelser i datamaskinens ytelse kan noen ganger være relatert til foreldet maskinvare som må skiftes ut.

Trening


Opplæring og utdanning i dette feltet kan variere. For selvstendig næringsdrivende teknikere, kan kunnskap om elektronikk og datasystemer være nok til å få klientell, men for å få arbeid å jobbe for andre en knytte grad eller et sertifikat fra et akkreditert teknisk skole kan være nødvendig. Militær opplæring i elektronikk og datafelt kan også gi tilstrekkelig opplæring for denne arbeidslivet. Pågående eller videreutdanning er vanligvis nødvendig i dette feltet på grunn av den stadig skiftende natur av datamaskiner. En datamaskin tekniker trenger å holde deg oppdatert i sin kunnskap om nylig nye teknologier.

Typer av Jobs og kompensasjons


Bortsett fra selvstendig næringsvirksomhet og arbeider i engros eller detaljhandel miljø, kan maskinvare teknikere jobber også for selskaper som spesialiserer seg på visse typer datasystemer som pengeautomater (minibanker). Ulike kontormaskiner som kjører på datateknologi kan også bli påvirket av maskinvarefeil; noen individer også jobbe for selskaper som spesialiserer seg på denne typen reparasjon. Innen større selskaper, kan datamaskinen reparatører videre til senior nivå stillinger og tjene som ledere eller prosjektledere. Computer reparatører arbeide også i telekommunikasjonsbransjen som at bransjen blir stadig mer avhengig av datateknologi for drift av sine tjenester og teknologier som selges til forbrukere. Ifølge BLS, median timelønn kompensasjon for fagfolk på dette feltet i mai 2008, var $ 18,18 per time.