Hovudside

Min Olive Tree er bladene er å snu Gul

by Walther

Min Olive Tree er bladene er å snu Gul

Olivenolje, som er kaldpresset fra frukten av oliventreet, er en av naturens kraftstasjoner når det kommer til enumettet, eller sunt, fett. Med regelmessig bruk, er forbruket av olivenolje tenkt å forlenge liv, og olivenolje produksjon har blitt en $ 20 milliard verden industrien, ifølge Oliven Australia hjemmeside. Levetiden for et oliventre kan nå 2000 år, hvis treet er sunt, så diagnostisere og korrigere problemer kan sikre at din oliventre eller trær overleve deg å produsere for fremtidige generasjoner.

Om Olive Trees


Oliventreet er en av de mest hardføre trær rundt, noe som gjør det ideelt for noen gartner. De er ikke kresen om deres jord, eller værforhold som varme og kulde, tørke eller vind. De gjør gode vindfang når plantet i lunder, og siden de ikke kaster blader eller bark de er en ryddig tillegg til landskapsprosjekter som krever lite vedlikehold. Hvis du vokser oliventrær for deres kommersielt levedyktig frukt, vet at en skikkelig beskjæres og gjødslet tre kan produsere store avlinger for opptil 100 år.

Gule blader


Ett tegn på at du kan ha et problem på hendene er når du finner ut at den sølvgrå-grønne blader av treet er gulning. Gule blader på oliventrær er problematiske fordi de kan være et tegn på at treet er mangelfull i nitrogen, eller kanskje har kontrahert en soppinfeksjon. Oliventrær er evergreens til temperaturer på 10 grader Fahrenheit når plantene er moden, slik at eventuelle endringer i løvverk farge bør du undersøke saken.

Nitrogen


Nitrogen er et makronæringsstoff lett utlutet fra jord av vann. Planter med nitrogen mangel viser en gulfarging av bladene fra bunn til topp. Top dressing din oliventre med gjødsel eller en kommersielt tilgjengelig høy nitrogengjødsel en gang i året i løpet av våren kan eliminere gulfarging av dine oliven blader. Sørg også for å innlemme gjødsel i jorda ved planting av nye trær.

Sykdommer


To sykdommene i oliventrær som forårsaker gule, stygge bladene er ganske vanlig og kan være skadelig for din treet hvis venstre ubehandlet. Oliven blad spot, oftere kalt påfugl spot, er en sopp som angriper oliventrær over hele verden. Gjenkjennelige med sorte eller grå flekker omgitt av gule glorier, påfugl stikk infeksjoner er sporadisk, og det kan ta flere år å bli merkbar. Noen av de gule bladene faller fra trærne, men de som ikke havna soppen slik at det fortsetter å spre seg, til slutt forårsaker defoliation og død av treet. Behandle treet med kobber soppmidler to ganger årlig i noen trær som viser symptomer på denne sykdommen for å holde den i sjakk. Dessuten kontrollerer trær for Cercospora bladflekker, noe som er en sopp som vises på undersiden av bladene, forårsaker bladene til gul og dø. Noen blader som vises upåvirket kan også slippe fra treet. Behandle som du ville gjort for påfugl spot.