Hovudside

Er Red Pepper Planter Grønn før de fyller Red?

by Walther

Er Red Pepper Planter Grønn før de fyller Red?

Capsicum slekt av planter inneholder mange arter av paprika. Populære sortar av Capsicum år spenner fra det paprika, som har ingen varme i det hele tatt, til de mer ildfulle jalapenos og cayennes. Peppers endre farger som de modnes, vanligvis begynner grønn, hvit eller blek gul, snu ulike nyanser av gult, rødt, lilla og brunt som de modnes.

Høsting


Smaken av paprika varierer i henhold til sine arter og deres grad av modenhet. Peppers kan høstes når som helst som de modnes. Noen oppskrifter ringe for umodne paprika som vanligvis er grønn. En generell regel er at fullt modnet paprika er den hotteste, men en lys rød farge indikerer hvor moden den er, ikke hvor varmt det er. Hotness avhenger av arten.

Bell Peppers


Søt paprika selges i supermarkeder er grønne fordi de er plukket og sendes når de er umodne. Ulike arter av paprika modnes til rød, gul, lilla eller brun. Grønn eller gul paprika vanligvis har en mildere smak. Rød paprika er som regel søtere. Paprika dyrkes i områder med kort vekstsesong aldri forandre farge fordi de aldri blir helt moden.

Populære Peppers


Anaheim paprika vanligvis skifte fra grønt til rødt, men kan også bli brun, oransje eller gul. Banan paprika slå fra blek gul til oransje og deretter rødt. Cayenne Peppers skifte fra grønt til rødt så brun ved forfall. Jalapeno Peppers er mørk grønn når de er unge, snu røde når de er modne. Pasilla paprika modnes fra mørk grønn gjennom rød så brun når de er helt modne. Poblano paprika, kalt Anchos når de er tørket, er mørkegrønne vende brun eller rød når de er modne.

Habaneros


De fargerike sortar av små habanero paprika (C. chinense), inkludert den jamaicanske og Bahamian Scotch panser, er vanligvis de heteste paprika som finnes i markedene. Disse paprika modnes til sitt heteste, moden fase i en rekke farger, inkludert grønn, oransje, rød, gul og hvit.