Hovudside

Hvordan lage en Deck Footer Base

by Walther

Hvordan lage en Deck Footer Base

Et dekk bunntekst base er et betongfundament element som støtter større dekk struktur. Len er laget av betong og senket under frost linje for å unngå å fryse og sprekke. Trestolper er montert i betongfundamentet, som strekker seg over vannflaten, hvor de tjener som de viktigste bærere til rammen ovenfor. Prosessen med å lage en kortstokk fotfeste basen krever en kombinasjon av mur og snekring ferdigheter, og noen grunnleggende verktøy.

Bruksanvisning


•  Bestem frost linje i ditt område. Frost linje er hvor dypt bakken fryser i vintermånedene. Dette dybden endres fra sted til sted og er tilgjengelig gjennom bygningen inspeksjoner autoritet i ditt område. Lag et hull 6 inches dypere enn frost linje og ca 9 inches bred ved åpningen ved hjelp av innlegget ditt hull digger og spade. Ideelt sett vil de nederste seks inches eller så av hullet være omtrent dobbelt så bred. Denne ekstra bredde tillater den nedadrettede kraft av dekk for å dispergere over et større område og reduserer belastningen på jorden direkte under deres bunntekst.

•  Skyv 8-tommer i diameter bygning rør inn i hullet. Røret bør passe tett inn i hullet slik at den forblir suspendert over seks tommer større område ved bunnen, om 6 inches over bakkenivå på toppen. Fyll inn plassene på alle sider av røret med skitt gravd fra hullet ved hjelp av spade og hendene. Filtrere ut så mange steiner som mulig. Sjekk at de beste kanter av bygningen røret lodde bruker ditt nivå, og justere etter behov.

•  Hell betong inn i toppen av røret til det fyller tomrom ved bunnen av bunnteksten, og hele rør inntil den når den øvre kant. La betongen tørke og angitt i henhold til produsentens instruksjoner. Denne prosessen kan ta opptil en uke. Når det er tørt, kutt og skrelle bort noen synlige delen av bygningen røret ved hjelp av en barberhøvel kniv slik at kun betongrester.

•  Lag en pilot hull i toppen av dekk bunntekst i sentrum ved hjelp av hammer drill. Sett inn en ekspanderende anker bolt i hullet, og legg en metall post bunnplate over det. Stram det på plass med muttertrekker. Bolten vil forankre seg inn i betongen, og gir et solid grunnlag for metall post base og innlegget selv.

•  Sett inn en 4-by-4 trykkimpregnert dekk post i innlegget basen anker på toppen av din bunntekst. Bor styrehull gjennom innlegget for å matche de stedene skruehullene på din monteringsplate. Fest innlegget på plass med skralle sett.

Tips og advarsler


  • Dekk footer baser bør installeres minst en hver 8 meter langs ytterkanten av en kortstokk. Den indre kanten vil bli støttet av den tilstøtende struktur og vil ikke kreve bunntekst.
  • Markere hjørnene av dekk layout ved hjelp av en snor bundet til trepinner og plassere første bunntekst på hvert hjørne. Arbeide mot midten derfra, dele de rester span jevnt.
  • Vær forsiktig når du arbeider med betong mix. Våt betong inneholder kalk, som er etsende på huden. Tørr betong kan komme inn i lungene og forårsake irritasjon og skade. Bruk arbeidshansker, vernebriller og munnbind for beskyttelse.