Hovudside

Hvordan bygge utvendig treverk Trapper

by Walther

Hvordan bygge utvendig treverk Trapper

Utvendig tre trapper er et prosjekt et hus kan oppnå med noen grunnleggende snekring verktøy. Fremgangsmåten er lik for alle lengder og høyder, og forskjellige stiler kan gjøres med noen få endringer i den grunnleggende struktur.

Bruksanvisning


•  Stativ en 2-av-4 mot dekket trappeåpningen, med den ene ende av to-til-fire på bakken.

•  Plasser et nivå mot siden av 2-av-4, og juster 2-av-4 slik det er i lodd.

•  Mål avstanden fra bakken til toppen av trappeåpningen. Denne målingen er høyden som kreves for trappa.

•  Del høyden til toppen av trappeåpningen ved 7, den typiske høyde av en trappestigerøret. For eksempel, hvis høyde er 62 inches, dele det med 7, og resultatet er 8,86. Dividere 62 med 8.86 for å fastslå den eksakte høyden som trengs for hver riser. I dette eksempel er høyden som er nødvendig for hvert stigerør nøyaktig 7 inches.

•  Bestem løp, eller antall løpebaner, som kreves for trappen ved å multiplisere dybden på hver slitebane med 7. Slitebanen bør være minst 10 inches for en behagelig sett med trapper. Den totale avstand fra dekk til bunnen av trappen er 70 inches eller 10 inches for treads multiplisert med 7 inches for antall stigerør.

•  Plasser tape eller clip-on blokker på 10 inches på utsiden av den ene siden av en innramming kvadrat og 7 inches på utsiden av den andre siden av framing torget.

•  Lag nederste trinn først. Plasser innramming kvadrat med slitebanesiden av innramming kvadrat som ligger nærmest enden av en 2-av-12, ca 3 inches fra slutten av 2-av-12. Spore langs ytterkanten av innramming kvadrat. Mål avstanden fra ett stigerør fra slitebanen. I vårt eksempel er hver riser 7-inches. Trekk fra bredden av slitebanen trelast, for eksempel 1½ tomme tykke dekkplater, for å få 5? Inches. Mål 5 ½-inches fra slitebanen linje i to stedene langs slitebanen linje mot bunnen av brettet. Hold siden av innramming kvadrat med de to merkene, og spore kanten med en blyant. Plasser innramming kvadrat på denne linjen, med den andre siden av plassen på linje med den ytre kanten av bunnen riser. Tegne en linje mot innramming kvadrat. Hvis et punkt ikke er opprettet, justere plasseringen av den nedre trappe ved behov slik at den kvadrerte linje og linjen trukket 5? Inches fra bunnen slitebanen opprette et punkt på bunnen av avstanden 2-av-12.

•  Rett tapen på slitebanen siden av innramming kvadrat med kanten av 2-av-12 og linje trukket for økningen fra første trinn. Justere økningen siden av innramming kvadrat med kanten av 2-av-12. Spore utsiden av innramming kvadrat å trekke neste trinn på 2-av-12. Gjenta for hver gjenværende trinn. Etter den siste mønsterlinje, fortsette stigerørs linje helt til den andre siden av 2-av-12.

•  Klipp ut hver hakk med en sirkelsag. Ikke Skjær fra oversiden. Ferdig kuttet med en håndsag. Bruk ferdig stringer som et templat for de to andre stykker av 2-av-12. Hvis trappen vil være mer enn 48 inches bredt, kuttet en ekstra stringer. Skjær ut hakkene som med den første stringer.

•  Lag en klamp å holde trappen på dekk. Skjær en 2-av-6 bredden av åpningen for trappen, minus bredden av to vanger. Kutte et hakk i baksiden av en av vanger --- området som vil være mot dekket når den er i posisjon --- samme bredde som tykkelsen av en 2-av-6 klamp. Måle lengden til sprekken. Dividere med to og trekke fra tykkelsen på 2-av-12 stringer. Bruk en firkant for å markere stedet med en 90-graders linje ned forsiden av klossen. Rett sentrum stringer til linjen, og fest den til klamp med minst tre utvendige, korrosjonsbestandige skruer innført fra baksiden av klossen.

•  Juster klamp til dekk, sentrert til trappeåpningen. Skru klamp til dekk vendt med utvendig korrosjonsbestandige skruer. Plasser sentrum stringer så det er firkantet og lodd til dekk.

•  Fest sidestrin til sidene av klossen med utvendig korrosjonsbestandige skruer. Plassere et nivå over den første slitebanen for å sikre at forsterkningene er nivå. Plasser nivået på sidene av hver stringer for å sikre at forsterkningene er i lodd. Plasser en firkant mellom siden av dekket og stringere for å sikre at de strin er firkantet til dekk.

•  Plasser dekk boards kuttet til lengden på bunnen slitebanen på stringer med to utvendig korrosjonsbestandige skruer på hver stringer. Installere alt på trinnene for hvert trinn.

•  Installere et rekkverk og spindler i henhold til lokale byggeforskrifter hvis det er mer enn tre trinn.

Tips og advarsler


  • En 16 fot 2-av-12 kan bare opprette en stringer for å holde 14 trinn. Bruk en landing mellom stringere for å gjøre trappen arbeid når høyere trapper er nødvendig.