Hovudside

Window Treatment Ideas for Kitchen

by Walther

Kjøkkenet er en av de mest brukte rom i ethvert hjem. Vinduene slipper inn mye naturlig lys som letter matlaging, og også skaper en lys og åpen plass i hjertet av hjemmet. Fullfør kjøkken innredning med en Valance, skygge eller persienner. Men sørg for å være trygg når du velger. Bruk brannsikre og vanntette behandlinger rundt ovner. Plukk vaskbare tekstiler som kan fjernes og rengjøres, og sørge for at dyr og barn kan ikke bli viklet inn i noen dingler ledninger.

Vindu Film


Hvis du ikke er i stoff behandlinger, trenger privatliv, men ønsker ikke å ha for å styre åpning og lukking av en blind eller skygge, kan du bruke et vindu film. Disse arkene følge direkte til rent glass med vann og en squeege. Sett som inneholder en sprayflaske med løsning og film som kan kuttes for å passe enhver vindu selges, også. Filmen gir lys inn i et rom, men bare skygger blir sett fra utsiden, og bare hvis objektet er innen et par inches av vinduet. Filmen er tilgjengelig i mange utførelser og prisklasser.

Tre behandlinger


Skodder var en stift på kjøkken fra fortiden. I dag er de et perfekt bakteppe for en retro, country eller hytte kjøkken. Skodder kan bli åpnet for fullstendig å avdekke vinduet. Tre persienner er også stor i kjøkken, noe som gir kontroll av vanlige persienner med et mer eksklusivt utseende. Tre blinds er tilgjengelige i en- og to-tommers slat størrelser. Matche tre persienner til resten av treverk i hjemmet ditt, eller du kan også installere en kontrast farge, for eksempel pare en mørk flekk med hvit trim, eller vice versa. Du kan enkelt ta vare på tre behandlinger ved å tørke av med en klut og tørke ned med varmt såpevann et par ganger i året. For en lav pris, men likevel vakkert alternativ, plukke faux tre i stedet for the real thing.

En annen Wood Alternativ


Bruke et vevd skygge for mer privatliv. Vevet tre nyanser rulle opp ved hjelp av en snor festet til kroker på baksiden av skyggen. De er bygget opp av små runde ribber av tre, noe som gir et utseende som ligner på et nett. Mens de gir noen filtrert lys, kan det hende du må rulle skyggen opp hvis du trenger lys for oppgaver. Vevd nyanser er en moderne behandling og gi rikelig personvern. Som tre blinde, de kan tørkes ren med varmt såpevann og er enkle å vedlikeholde.

Fabric Shade Choices


Variety overflod med myke skygge behandlinger. Bruk en roman skygge inne i et vindu for en myk fabic behandling. Roman nyanser er paneler av stoff med en tre dowel sydd i en lomme på baksiden av skyggen. Denne pluggen har øye kroker festet i hver ende og gjennom midten, avhengig av hvor bredt en behandling du trenger, for ledningen til å kjøre gjennom. For å åpne eller trekke opp skyggen, vil du trekke i ledningen og skyggen vil rulle opp fra bunnen. Roman nyanser er tilgjengelig i mange stoff og stil valg å kompliment alle interiør.

Plisserte og Cellular Shades


Bruk Pleated nyanser for en myk behandling med utseendet på en blind. Plisserte nyanser er skapt ved å brette stoff og kjører ledningen gjennom brettene. Dette alternativet er privat og gir lys gjennom ledningen hull. Cellular nyanser er et energieffektivt valg. Mobilnettet nyanser er laget av presset polyester, vevd inn honning kam celler. Drifts ledningene er skjult inne i cellene, som er der luft blir fanget. Dette innestengt luft skaper en barriere som holder elementene ute, mens stoffet er en barriere for ultrafiolette stråler fra solen. Plisserte og mobilnettet nyanser området tilgjengelig med bunnen opp, ovenfra og ned, rom darkening og mortorized drift.

Myke opp Windows


Når du har adressert funksjon av vinduene, henger en Valance for en gjennomført look. Dette alternativet kan ta med hele kjøkken innredning sammen. Valances kan også endres med årstidene, så det er en fin måte å fullstendig endre din kjøkken med farge og stil.