Hovudside

Patio Ideer til skjul Basement Dører

by Walther

Patio Ideer til skjul Basement Dører

Kjellerdører gi ekstern tilgang til rom som er helt eller delvis under bakkenivå. Satt på et rammeverk skrånende fra huset til bakken, skjuler en typisk dør trinn og holder folk fra å falle inn i trappeoppgangen. Når kjelleren døren er ved siden av eller del av en gårdsplass, kan du skjule døren eller gjøre det en del av terrassen design.

Male over


Male over en kjeller dør er enkelt og billig. Maling døren en nøytral farge som passer inn i huset eller uteplass utvendig. Sjablong eller tegne en enkel design på døren eksempel eføy blader eller blomster vinstokker. En mer sofistikert land hage scene eller veggmaleri design kan dekke døren og gjøre det til en uteplass kunstverk. Velg et tema som passer terrassen design, for eksempel en vestlig ørkenlandskap med innfødte planter og Urter å koordinere med en California oppdrag arkitektur uteplass. For variasjon, holde lerret eller klut dekker praktisk at gjester eller barn kan male, kritt eller tegne graffiti på for partier eller spesielle hendelser.

Plant Rundt


Container planter med varierende mengder av buskas effektivt kan skjule døren. Installere permanente espalier planters med klatring buskas rundt døren, eller dekorere med store keramikk containere på rullende anlegg står. Et annet alternativ er å plassere et gitter skillelinjen på tvers av døren og plante en side med årlige blomster som scarlet runner bønner eller gigantiske søte erter. Sett håndtakene på gitteret, slik at du enkelt kan løfte den av døren, eller stå opp av de rotfestede planter for nødstilfelle tilgang. Når plantene er sesong, vil de vokse raskt å dekke skjermen og er billig å erstatte.

Gjerde Off


Omgi døren med bærbare gjerdeseksjoner eller romdeler. Inngjerdet fra terrassen, er døren skjult, men likevel tilgjengelig. Dekorative skillevegger, som bambus, tilbudet malt design og annen bakgrunn for artsy appell. Dekorere vanlig gjerde seksjoner eller tre skillevegger med små kunstverk, hageskilt eller annen innredning som en kunstvegg. Scatter bord og stoler mot skillevegger akkurat som du ville gjøre for innendørs romdeler.

Dress Up


Kle opp døren med utendørs tekstiler. Velg møbeltrekk stoff som passer din eksisterende møbler og tråkle det over døren eller stifte det til lekte at snubs rundt kjelleren døren. Bruke strips til å feste knyttede perlebroderier eller tau kunst til stoffet. For et bassengområde, dekke døren med vannlevende tema stoff og butikken livet preservers ved døren, legge til tre pelikaner eller måke skulpturer og tuck rednings årer rundt døren. Gjøre design passer din livsstil.