Hovudside

Hvordan å vite når Seedless Vannmeloner er klar til å plukke

by Walther

Hvordan å vite når Seedless Vannmeloner er klar til å plukke

Oppfunnet rundt 50 år siden, stenfrie vannmeloner virkelig gi det beste fra begge verdener. Du får frisk, søt, fuktig frukt uten å måtte plukke ut eller spytter ut frøene. Mens noen mennesker tror at en seedless vannmelon betyr at det ikke vil ha noen frø overhodet, er det faktisk betyr at det ikke vil ha noen modne eller svarte frø. Teknisk sett har en seedless vannmelon fortsatt frø, men de er små hvite. Vær oppmerksom på tegn på moden stenfrie vannmeloner, så du trenger ikke høste dem for tidlig.

Bruksanvisning


•  Undersøk området av vintreet nærmest vannmelon. Det vil være en tendril der kjent som "pigtail". En moden seedless vannmelon vil ha en brun og tørket pigtail, med resten av vintreet og etterlater ser grønt og sunt.

•  Snu vannmelon og undersøke området der melon hvilte direkte på jord. Dette området er referert til som "første sted." En god bakke flekk bør være gul eller vanilje-gul, hvis vannmelon er moden. En grønn eller hvit bunn flekk indikerer en umoden vannmelon.

•  Lag en knyttneve. Rap på vannmelon med knokene. Hvis du hører en kjedelig dunk, er melon moden. En vannmelon ikke klar for plukking vil ha en "... strammere, ringing eller hul lyd,» heter det i College of Agricultural, Forbruker og miljøvitenskap ved New Mexico State University.

•  Trykk på foten av stammen med tommelen. Hvis stammen glir utenfor melon lett, det er et annet tegn din seedless vannmelon er klar for plukking.