Hovudside

Hvordan gjør jeg Har en selvrensende Pond Filter som kobles til en pumpe?

by Walther

Hvordan gjør jeg Har en selvrensende Pond Filter som kobles til en pumpe?

Opprette en selvrensende dam filter som kobles til en pumpe er en effektiv måte å minimere mengden av utstyr du trenger for å skjule for å skape en samlet naturlig effekt for din vann hage. Den beste måten å gjøre en dam filter som kan kobles til din eksisterende pumpe er å huse pumpe din innen dammen filter.

Bruksanvisning


•  Plasser den nedsenkbare pumpen inne i plast kar. Det bør være 3 til 4 inches av plass på alle sider, mellom pumpen og veggene i karet. Hvis nedsenkbare pumpen har suge føtter, trykk ned holde pumpen til karet bunnen.

•  Marker og skjære hull i plast kar for å mate ut den elektriske ledningen og vannslange. Vannslangen vil trolig bli matet ut av toppen av pumpen, og dermed kutte et hull i toppen av plast kar vil være den mest direkte ruten. Bruk et roterende verktøy på en treg innstilling å starte kuttene. Ferdig og rydde opp hullene med et barberblad.

•  Før elektriske ledningen gjennom hullet du har klippet for det, og vannslangen gjennom hullet sitt. Hvis du trenger å forstørre trådens hull for å imøtekomme pluggen, gjør det ved hjelp av et barberblad eller multiverktøy med en slipeskive på en langsom innstillingen til å forhindre smelter plasten.

•  Pack plast skrubbe svamper på alle sider av pumpen, som om du pakker den for forsendelse. Disse vil være dine filtre. Sørg for at du helt omgir pumpen på alle sider med scrubbere, slik at det ikke er noen direkte bane for vann inn i pumpen uten først passerer gjennom en skrubber.

•  sikre lokket på toppen av plast kar, med den elektriske ledning mates gjennom åpningen, og vannslangen passerer gjennom lokket. Lås lokket sikkert, og tape det stengt med vanntett tape. Sikre lokket vil ikke komme gratis når den treffer vannet, men ikke overdriv med tape, så vil du ønsker å være i stand til å få tilgang til pumpen for vedlikehold og sporadisk filterrengjøring.

•  Skjær tre 1-by-1-tommers firkantede hull på hver langside av plast kar. Disse vil tillate vannet i dammen for å komme inn i ditt filtreringssystem, og passerer gjennom til pumpeinntaket. I tillegg kuttet to 1-by-1-tommers firkantede hull på de kortere sidene av karet, og minst en på lokket. Du ønsker ikke pumpen går tørr.

•  Plasser hele enheten inn i dammen. Bruk hendene eller et kosteskaft for å sakte senke den, og flytte den litt rundt i dammen slik at luften kan unnslippe og la enheten vasken. Du vil ønske å mate en vannslange til din fontene eller vannfall, og en elektrisk ledning til stikkontakt.