Hovudside

Verktøy for Cooking

by Walther

Strømpe et kjøkken med verktøy for hjemmelaget mat kan være skremmende. Det er så mange verktøy å velge mellom, at hele butikker er dedikert til disse elementene. Starter med en grunnleggende sett med gode gryter og panner, bestikk og kniver.

Gryter og panner


En høy kvalitet sett med gryter og panner vil vare i mange år. En 10-tommers stekepanne, 2- og 3-liter saus panner, og en langpanne er en god start. Legg en 8- eller 10-Quart lager potten, to cookie ark, to runde eller firkantede kakeformene, og en 9 med 13-tommers ildfast form som tillater det penger. Muffin og kakepanner er tillegg for bakere.

Kjøkkenutstyr


Et sett med målekopper og skjeer er viktig for ethvert kjøkken. Gummi spatler og tresleiver har utallige bruksområder når du lager mat. Avrunder dine kjøkkenutstyr med en boksåpner, flaskeåpner, sil, vegetabilsk peeler, og kjøtt og termometre.

Kniver


Skarpe, solide kniver er essensielle deler av en kokk kjøkken. Start med en 10-tommers kokkens kniv, en taggete brødkniv, og en liten kniv. Legg en knivsliper, enten elektrisk eller en skjerping stein, for å holde din kniver i topp stand. Noen dagligvare-butikken slakter avdelinger tilbyr profesjonelle kniv skarphet tjenester for en liten avgift.